Obsah:

Je CRV palivovo efektívne?
Je CRV palivovo efektívne?

Video: Je CRV palivovo efektívne?

Video: Je CRV palivovo efektívne?
Video: RAV4 отдыхает! Самый популярный кроссовер в МИРЕ, НО НЕ в России... Почему? Тест драйв Honda CR-V 2024, Apríl
Anonim

Bez ohľadu na to, aký stupeň výbavy Hondy si vyberiete, môžete si užívať konzistentnosť úspora paliva hodnotenie s možnosťami 2WD a AWD. Honda CR-V LX, EX, EX-L a Touring s CVT 2WD: 28 city mpg/34 hwy mpg* Honda CR-V LX, EX, EX-L a Touring s CVT AWD: 27 mestských mpg/32 hwy mpg*

Je potom Honda CR V palivovo efektívna?

Tím z Car and Driver v USA testoval CR - V . zistiť, že je to najviac palivo - efektívne kompaktný crossover, ktorý doteraz merali. 1,5-litrový motor v CR - V pohonné ústrojenstvo AWD najvyššej triedy poskytuje prvotriedne hodnotenie EPA pri 27 MPG v meste a 33 MPG v diaľnici.

Následne je otázkou, používajú SUV viac paliva? SUV spáliť viac plynu než autá, ktoré vyžarujú viac skleníkové plyny a sú horšie pre životné prostredie. V priemere, SUV získate 23,3 míľ za galón plyn Podľa Michaela Sivaka, dopravného analytika spoločnosti Sivak Applied Research, zatiaľ čo autá dosahujú 30,2 míle na galón, asi 30%. viac.

Podobne sa kladie otázka, ako môžem urobiť svoju Hondu CRV palivovo efektívnejšou?

Ako získať najlepší benzínový kilometer z CRV

  1. Ak je to možné, jazdite po diaľnici. Pretože dochádza k (typicky) menšiemu brzdeniu a zastaveniu, nepoužívate toľko plynu neustálou akceleráciou auta.
  2. Zrolujte okná.
  3. Vypnite klimatizáciu.
  4. Zostaňte na konštantnej rýchlosti a zostaňte dole kopcami.
  5. Sledujte ostatné vozidlá.
  6. Udržujte svoje pneumatiky správne nahustené.

Aký je najazdený kilometer Hondy CRV?

19,5 kmpl

Odporúča: