Obsah:

Ako bezplatne aktualizujem svoje GPS Magellan?
Ako bezplatne aktualizujem svoje GPS Magellan?

Video: Ako bezplatne aktualizujem svoje GPS Magellan?

Video: Ako bezplatne aktualizujem svoje GPS Magellan?
Video: GPS 315 Magellan б/у простой нужный функционал 2024, Marec
Anonim

GPS Magellan jednotky je možné aktualizovať chatovaním alebo zavolaním našich technických odborníkov na mýto zadarmo 888-623-9204. Málo z nich Magellan mapy aktualizovať a Magellan softvér upgrady získané možno získať za zadarmo , ale väčšina mapy aktualizácie musíte si kúpiť a naši technickí odborníci vám s týmto procesom pomôžu.

Ľudia sa tiež pýtajú, ako môžem aktualizovať svoj Magellan RoadMate GPS?

Váš Magellan RoadMate aktualizuje vaše mapy a softvérové pripojenie priamo v zariadení

  1. Najprv vykonajte úvodné nastavenie na vašej GPS jednotke RoadMate: Pripojte sa k Wi-Fi. Prihláste sa alebo si vytvorte nový účet.
  2. Stiahnite si všetky dostupné mapy a aktualizácie softvéru pre vášRoadMate cez WiFi: Klepnite na na obrazovke s mapou.

Tiež vedieť, ako môžem zaregistrovať svoj Magellan GPS? Váš Magellan RoadMate sa zaregistruje sám, keď ho pripojíte k internetu a vytvoríte si účet. Prvé vykonanie úvodného nastavenia na vašej jednotke GPS RoadMate:

  1. Pripojte sa k Wi-Fi.
  2. Prihláste sa alebo si vytvorte nový účet. Ak už máte účet na www.magellangps.com. Použite rovnakú e -mailovú adresu a heslo.

Rovnako tak môžete aktualizovať GPS Magellan?

GPS Magellan Jednotky môcť byť aktualizované prostredníctvom použitia bezplatného softvérového programu, ktorý je k dispozícii na Magellan webovej stránky. Niektoré z Magellan softvér aktualizácie a menšie upgrady máp môcť získať zadarmo, ale väčšinu mapy aktualizácie treba dokúpiť.

Ako resetujem môj Magellan GPS?

Nájdite malý otvor označený „ Resetovať na tvojom GPS Magellan . V závislosti od modelu sa nachádza na spodnej strane alebo na ľavej alebo pravej strane jednotky. Vložte sponku do otvoru a zatlačte na resetovať tlačidlo, kým sa jednotka nevypne. Mali by ste ho držať asi 10 sekúnd.

Odporúča: