Obsah:

Môžem zrušiť členstvo v AAA a získať náhradu?
Môžem zrušiť členstvo v AAA a získať náhradu?

Video: Môžem zrušiť členstvo v AAA a získať náhradu?

Video: Môžem zrušiť členstvo v AAA a získať náhradu?
Video: ANONYMOUS PROTIÚTOK NA RUSKO! | WWW.TESLACEK.TV 2024, Smieť
Anonim

AAA má flexibilný zrušenie politiky. vy môže zrušiť vaše pokrytie kedykoľvek a budete prijímať pomerná vrátenie peňazí na vaše poistné. Ak plánujete pokračovať v jazde, mali by ste mať pred vypršaním platnosti poistky zavedené nové pravidlá.

Následne sa možno spýtať, ako zruším svoje členstvo v AAA?

Svoje členstvo môžete kedykoľvek zrušiť

  1. Volajte servisné stredisko pre členov AAA na čísle 1-866-968-7222.
  2. Keď sa dostanete do automatizovaného call centra, zvoľte možnosť „členské služby“.
  3. Po zobrazení výzvy vyberte možnosť „Otázky týkajúce sa členstva“, aby ste sa spojili so zástupcom zákazníckeho servisu.

Podobne dostanem náhradu, ak zruším poistenie auta? Ak ty zrušiť poistenie auta počas 14-dňovej lehoty na rozmyslenie a predtým, ako vaša politika nadobudne platnosť, vy dostane náhradu akéhokoľvek zaplateného poistného. Ak začalo krytie, poisťovateľ môcť odpočítať čiastku, ktorá sa má pokryť v ktorýkoľvek deň kedy tvoj auto bol poistený , plus poplatok za správu.

Ako získam vrátenie platby od AAA?

Potom, čo ste sa pokúsili zavolať AAA (800- AAA -Pomoc) z dôvodu servisu az akéhokoľvek dôvodu zistenia, že nie je k dispozícii, zavolajte do miestnej garáže, zaplatte za servis a pošlite originálny podrobný doklad a vysvetlenie okolností na adresu AAA do 60 dní od doručenia.

Ako môžem obnoviť svoje členstvo v AAA?

V tom čase sa môžete prihlásiť do svojho online účtu obnoviť tvoj členstvo a znova sa zaregistrujte do Automatického obnovenia, alebo môžete mať a člen Zástupca služieb aktualizuje váš účet automatického obnovenia a prijíma platby telefonicky na čísle 1-800-922-8228 alebo na miestnom mieste AAA kancelária.

Odporúča: