Existuje Bullitt Mustang stále?
Existuje Bullitt Mustang stále?

Video: Existuje Bullitt Mustang stále?

Video: Existuje Bullitt Mustang stále?
Video: Крутейший Ford Mustang Bullitt 2020. Плюсы и минусы. 2024, Apríl
Anonim

Automobiloví nadšenci boli ohromení, keď sa v roku 2018 dozvedeli, že do značnej miery neboli obnovené Mustang sa desaťročia ukrýval v Kiernanovej kentuckej stodole. Naposledy sa na ňom jazdilo v roku 1980. The Mustang fastback GT uvedený vo filme z roku 1968 „ Bullitt ” predal 10. januára 2020 za rekordných 3,4 milióna dolárov.

Vzhľadom na to, kde je teraz Bullitt Mustang?

Rok 1968 Mustang že Steve McQueen skvele šoféroval vo filme „ Bullitt ”Sedel desaťročia v garáži v oblasti D. C. Teraz , má namierené do National Mall.

Kto tiež v súčasnosti vlastní Bullitt Mustang? Spoločnosť Ford Motor Co. predstavila minulý týždeň Sean Kiernan, ktorý vlastní pôvodný Ford Mustang z roku 1968, ktorý riadil Steve McQueen vo filme „Bullitt“s kľúčmi od Mustanga Bullitt z roku 2019 inšpirovaného pôvodným autom a filmom.

Vzhľadom na to, koľko Bullittových mustangov je?

"Naša rodina vlastní 44 rokov." Bullitt (1968) film Mustang – sériové číslo „559. Tam boli dvaja Bullitt (1968) filmové autá.

Koľko stojí Bullitt Mustang?

V roku 1968 “ Bullitt Steve McQueen a zelený Ford Mustang vytvoril jednu z najpamätnejších scén naháňania v uliciach San Francisca. (Warner Bros.) The Bullitt Mustang sa predalo za 3,4 milióna dolárov - 3,74 milióna dolárov vrátane poplatkov za nákupy - na aukcii Mecum v Kissimmee na Floride.

Odporúča: