Je Subaru americké auto?
Je Subaru americké auto?

Video: Je Subaru americké auto?

Video: Je Subaru americké auto?
Video: Subaru Ascent 2019 года - это внедорожник Subaru, который мы все ждали 2024, Apríl
Anonim

Subaru z Amerike , japonská spoločnosť, oficiálna Americký dcérska spoločnosť, bola založená v roku 1968. Prvá Vozidlo Subaru predané v Amerike bol Subaru 360, ľahké dvojdverové mesto auto s plošne uloženým vzduchom chladeným motorom.

Otázkou tiež je, či je Subaru auto americkej výroby.

2018 Subaru Vnútrozemie: Hrdo Vyrobené v USA (Aktualizované) Asi to poznáte Subaru je japončina auto výrobca. Impreza, Impreza WRX, Legacy, Outback, Forester a Tribeca sú všetky vyrobené práve tu.

Následne je otázkou, kde Subaru vyrába svoje autá? To robí a Subaru a Subaru .” Subaru výrobné centrum je v meste Ota v Japonsku severne od Tokia. Kým niektorí vozidiel predávané v USA sa montujú v závode v Indiane, diely pochádzajú Subaru a jeho dodávateľov v Ote.

Tu je uvedené, koho vlastní Subaru?

Toyota Motor Company vlastné : Lexus, Scion, Daihatsuand Hino Motors, s podielom v spoločnosti Fuji Industries ( Subaru materská spoločnosť) a Isuzu. Volkswagen vlastné : Audi, Bentley, Bugatti, Lamborghini, Porsche a zámorské značky SEAT a Škoda. Volvo je vo vlastníctve Čínska automobilka Zhejiang Geely HoldingGroup, alias Geely.

Sú údržba Subaru nákladná?

Áno, Subarus sú nákladnejšie na opravu. Minimálne v porovnaní s domácimi značkami sú. Subaru motory sú tiež náchylné na zlyhanie tesnenia hlavy a výmena katalyzátorov môže byť oveľa drahšia ako výmena rovnakého dielu na domácich značkách.

Odporúča: