Ako zistím, či je moja batéria ešte v záruke?
Ako zistím, či je moja batéria ešte v záruke?

Video: Ako zistím, či je moja batéria ešte v záruke?

Video: Ako zistím, či je moja batéria ešte v záruke?
Video: РЕАЛЬНЫЙ ПРИЗРАК Раскрыта тайна страшного леса THIS PHOTO IS A REAL GHOST 2024, Apríl
Anonim

Záruky na batérie : Nainštalované od Výrobcu automobilov

Skontrolujte tvoj záruka na auto manuál na určiť záruku pokrytie pre tvoj batéria . Ak máte podozrenie a batéria problém a sú stále kryté zárukou , dajte si to vopred skontrolovať záruka vyprší

Navyše, ako zistím, či je moja autobatéria stále v záruke?

  1. Získajte identifikačné číslo vozidla (VIN). Nájdete ho na karte poistenca alebo na titule vášho vozidla.
  2. Zavolajte predajcu rovnakej značky. Ak viete, kde bolo vozidlo zakúpené, zavolajte tam, pretože personál môže vyhľadať dátum kúpy vozidla v ktoromkoľvek oddelení (predaj alebo servis).

Ako funguje záruka na batériu? Predpokladajme, že a batéria má päť rokov záruka , pričom prvé dva roky ponúka bezplatnú výmenu. To znamená, že ak batéria zlyhá kedykoľvek počas prvých dvoch rokov prevádzky, je bezplatne vymenený. Po uplynutí prvých dvoch rokov sa za výmenu vymeria primeraný poplatok.

Sú na batérie týmto spôsobom záruka?

Obvykle, batéria je krytý od výrobcu záruka ale nie ojazdené auto alebo predajca záruka . Avšak nová náhrada batérie mať výrobcu záruka – batérie napríklad z NRMA, prichádzajú s trojročným záruka.

Potrebujete potvrdenie o záruke na batériu?

Ak ty kúpil EverStart batéria čo je značka domu Walmart, s najväčšou pravdepodobnosťou budú ctiť náhradu a záruka aj bez príjem . Pozrie sa na sériové číslo a dátum zakúpenia a môže si to rýchlo vyhľadať vo svojom systéme aj bez originálu príjem.

Odporúča: