Čo robí riadiaci modul HVAC?
Čo robí riadiaci modul HVAC?

Video: Čo robí riadiaci modul HVAC?

Video: Čo robí riadiaci modul HVAC?
Video: Вебинар Modicon HVAC 2024, Smieť
Anonim

AC riadiaci modul je zvyknutý ovládanie a elektronicky regulovať všetky funkcie systému AC. Číta údaje z kabíny a zvonku vozidla a využíva tieto informácie na reguláciu a úpravu systému klimatizácie podľa potreby, aby sa v kabíne udržiavala správna teplota.

Otázkou tiež je, čo robí modul klimatizácie?

The modul klimatizácie , tiež známy ako teplota, A/C alebo riadiaci modul ohrievača , upraví vaše vykurovanie a klimatizáciu tak, aby bola vaša kabína vyhrievaná a chladená. V závislosti od vozidla to môže zahŕňať odčítanie teploty v kabíne a úpravy vášho systému HVAC pomocou pohonov.

Ďalej ako resetujem svoj riadiaci modul striedavého prúdu?

  1. Vypnite striedavý prúd na termostate. Prvým krokom pri resetovaní termostatu striedavého prúdu je jeho vypnutie na jednotke striedavého prúdu.
  2. Nájdite si svoju ističovú skrinku. Nájdite istič a ovládanie vašej klimatizačnej jednotky.
  3. Resetujte istič pre vašu AC jednotku.
  4. Počkajte 30 sekúnd.
  5. Znova zapnite AC termostat.

Tiež je potrebné vedieť, či riadiaci modul karosérie riadi AC?

The modul riadenia karosérie je zvyčajne priamo pod prístrojovou doskou, aj keď umiestnenie môcť sa líšia od jedného auta k druhému. Má na starosti správu všetkých vašich elektronických automobilových systémov, ako sú bezpečnostné systémy, elektrické zámky, svetlá do auta, elektrické zrkadlá a klimatizácia systémov.

Ako zistím, či je môj AC pohon zlý?

The príznaky zlý zmiešavací pohon dverí zahrnúť a nedostatok tepla resp klimatizácia alebo zlyhanie vetrania vzduchu cez niektoré alebo všetky the prieduchy. Ovládač môžu vyrábať aj motory a hluk keby zlyhali, ale nie je to tak vždy the prípad.

Odporúča: