Je akryl lacnejší ako sklo?
Je akryl lacnejší ako sklo?

Video: Je akryl lacnejší ako sklo?

Video: Je akryl lacnejší ako sklo?
Video: рисунок замороженного снеговика / техника росписи акрилом для начинающих 2024, Apríl
Anonim

Akryl ako materiál je lacnejšie na výrobu a prepravu než sklo . Ale úplná sklo akvárium je stále lacnejšie ako an akryl jeden. sklo akvária sú obľúbenejšie. To je preto, že sklo váži viac než akryl a je lacnejšie na prepravu.

Jednoducho povedané, čo je drahšie sklo alebo akryl?

Akryl Rámy Akryl skutočne môže byť drahší než sklo , ale ponúka mnoho výhod. Akryl je často jasnejšie ako sklo (ktorý môže mať zelený odtieň) a vďaka svojej nižšej hmotnosti akryl je tiež viac nákladovo efektívne dodať. Akryl je tiež flexibilný, takže je menej pravdepodobné, že sa zlomí ako sklo.

Tiež viete, je plexisklo lacnejšie ako sklo? Všeobecne, sklo je lacnejšie k nákupu ako plexisklo , je odolnejší voči poškriabaniu a ľahšie sa recykluje. Plexisklo , na druhej strane je pevnejší, odolnejší voči rozbitiu a odolný voči živlom a erózii než sklo.

Je v tomto ohľade akryl pevnejší ako sklo?

Akryl váži menej než polovica toho sklo . Akryl je mnohokrát pevnejší ako sklo a teda odolnejší voči úderom (10-20-krát). Kedy akryl trieštiť, je to na rozdiel od sklo , vo veľkých kusoch s relatívne tupými hranami. Aj keď je odolný voči poškriabaniu akryl nie sú ani zďaleka tak odolné voči poškriabaniu ako sklo.

Koľko stojí akrylové sklo?

JASNE VYLÚČENÝ AKRYL

HRÚBKA REZAŤ NA VEĽKOSŤ $/m2. ft CENY V PLNOM LISTU $/list
48 x 96
.118 (1/8") 4.50 88.39
.177 (3/16") 6.24 140.07
.220 (1/4") 8.05 158.05

Odporúča: