Môžem odstrániť výkyvnú tyč?
Môžem odstrániť výkyvnú tyč?

Video: Môžem odstrániť výkyvnú tyč?

Video: Môžem odstrániť výkyvnú tyč?
Video: How to Open a Swing Bar (Hotel Latch) Lock from the Outside 2024, Smieť
Anonim

TOM: Odstraňuje sa nespôsobí to, že riadenie vozidla bude nebezpečné. V skutočnosti, proti výkyvné tyče boli pred desaťročím bežne voliteľnou výbavou. Ale bez toho hojdačka , auto bude nezvládajte a neotáčajte ani tak pohodlne, ako pre vodiča a cestujúcich, tak pre vášho syna bude musíte si zvyknúť na pomalšiu jazdu v zákrutách.

Tiež viete, čo spôsobí odstránenie výkyvnej tyče?

Odstránenie swaybaru umožňuje, aby (v prípade IFS) každá predná cievka pracovala nezávislejšie ako druhá. Výsledkom je lepší výkon v teréne hojdačka nedrží protiľahlú stranu, aby neklesla, keď chce, čím umožňuje častejšie väčší kontakt so zemou.

Tiež viete, môžete jazdiť so zlomenou tyčou stabilizátora? V závislosti od vozidla ty som šoférovanie , ty môže mať prednú alebo zadnú časť hojdačka , alebo ty môže mať oboje. Ak ty podozrenie, že a hojdačka je zlomený , môžeš stále riadiť auto, ale ty treba postupovať opatrne. Tento spôsob bude ovplyvniť vaše riadiť bude závisí od toho, či je predný alebo zadný hojdačka je zlomený.

Je teda potrebná otočná tyč?

V skutočnosti, ak chcete získať technické informácie, ak je podvozok vášho auta navrhnutý správne, nebudete potrebovať a hojdačka . Stred naklápania bude oveľa bližšie k ťažisku a normálne sa nedostanete takmer k telu. Tim, ak to nastavíš bez výkyvné tyče a jazdí dobre pre vás, viac výkonu pre vás.

Ovplyvňuje výkyvná tyč zarovnanie?

sway bar robí nie ovplyvniť zarovnanie.

Odporúča: