Je Meguiars Ultimate tmel?
Je Meguiars Ultimate tmel?

Video: Je Meguiars Ultimate tmel?

Video: Je Meguiars Ultimate tmel?
Video: Обзор Meguiars Ultimate WATERLESS Wheel and Tire Cleaner! 2024, Apríl
Anonim

Meguiar's Ultimate Tekutý vosk (ULW) je veľkým vylepšením oproti syntetickému Tmel 2.0 (M21), ak hľadáte agresívnejšie a odolnejšie správanie pri vode. Oba sú tiež plne syntetické farby tmely . Nalepte dvojčinnú leštičku na nanášanie voskov a tmely alebo aplikujte ručne.

Je Meguiars Ultimate Liquid Wax tmel?

M21/NXT 2.0 a Ultimate tekutý vosk sú 100% tmely , č vosk v jednom z nich. M20 je zmes syntetiky a niektorých prírodných látok. M20 je ľahký čistejší hybrid, M21 je konečná úprava tmel , žiadne čistiace schopnosti. Dokonalý tekutý vosk je najodolnejšia, najlepšia ochrana zo skupiny podľa Meguiars.

Na čo sa používa konečná zmes Meguiars? Meguiarova konečná zlúčenina je konečný čistič farieb na odstraňovanie defektov pod povrchom, ako je ľahká až stredná oxidácia, škrabance, vodné škvrny a škvrny.

Tiež ako dlho trvá rýchly koniec Meguiars Ultimate?

Rýchle dokončenie pokračuje veľmi ľahko (asi 10 minút až robiť vyššie uvedené auto), plní slušne a vydrží 3-6 mesiacov aj pri zlej údržbe.

Je Meguiars Ultimate Liquid Wax dobrý?

Meguiar's syntetické polyméry robia a dobre úlohou je odpudzovať vodu a uľahčovať čistenie nečistôt a chrobákov. Výsledky trvanlivosti a dlhovekosti sú však zmiešané. Pri správnom použití môžete ľahko získať šesťmesačnú vrstvu, ale vosk Vrstva nie je taká jednoduchá, aby vydržala tak dlho ako tradičná karnauba vosky.

Odporúča: