Funguje aplikácia Uber driver na iPade?
Funguje aplikácia Uber driver na iPade?

Video: Funguje aplikácia Uber driver na iPade?

Video: Funguje aplikácia Uber driver na iPade?
Video: Как установить приложение Uber Driver на iPad, iPad Mini и iPhone - исправление для ненадежного приложения для корпоративных разработчиков 2024, Apríl
Anonim

Áno ty môcť absolútne použiť iPady alebo iné tablety ako Android na objednávku Uber alebo Lyft. Všetko, čo musíte robiť je stiahnuť jazdca aplikácie a používajte ho rovnako ako iPhone/smartphone aplikácia . (Vy robiť potrebujete Wi -Fi/internetové pripojenie a najlepšie GPS.)

Môžete teda použiť ovládač Uber na tablete?

Ty robíš netreba (v skutočnosti môžeš 't) mať Uber aplikácia online na dvoch zariadeniach. Ak používaš the Tablet Aplikácia Talk môžeš použiť the tabletu v prípade potreby volajte alebo píšte SMS správcom.

Niekto sa tiež môže opýtať, ako si môžem stiahnuť aplikáciu Uber Driver do svojho iPhone? Stiahnite si aplikáciu Uber driver pre iOS a Android (odkaz)

  1. Použite svoj iPhone alebo iPad a prejdite na stránkupartners.uber.com/drive-now.
  2. Keď sa zobrazí kontextové okno na otvorenie v obchode s aplikáciami, potvrďte a otvorte obchod s aplikáciami.
  3. Klepnutím na tlačidlo „kúpiť“alebo „stiahnuť“z obchodu s aplikáciami.
  4. Po stiahnutí ju otvorte klepnutím na aplikáciu Uber Partner.

Tiež sa pýta, akú aplikáciu používajú ovládače Uber?

Waze je možno jedna z najpohodlnejších navigácií aplikácie na spolujazdu vodiči . Uberdrivers môžu mať z informácií prospech aj iní vodiči v oblasti poskytujú. Keďže ťažko navigovateľné mapy môžu aktualizovať používatelia, mesto šoférovanie môže byť presnejší pri používaní Waze.

Má Uber jesť aplikáciu pre ovládač Uber?

Uber Eats je podobne ako Uber volanie na koni aplikácia v tom zmysle, že spáruje používateľov s blízkym vodiči . Akonáhle sa prihlásite do aplikácia , vy môcť vyberte si rôzne jedlá z ponúk svojich obľúbených miestnych reštaurácií.

Odporúča: