Môžu vianočné osvetlenie fungovať na batériu?
Môžu vianočné osvetlenie fungovať na batériu?

Video: Môžu vianočné osvetlenie fungovať na batériu?

Video: Môžu vianočné osvetlenie fungovať na batériu?
Video: Vianočné osvetlenie - Na Chalupe 2024, Apríl
Anonim

Zástrčka vianočné svetlá do striedača AC na jednosmerný prúd. Toto je najjednoduchší spôsob, ako previesť svoje vianočné svetlá do bežať na batériu moc. Jednoducho zapojíte svoj vianočné svetlá do meniča, ktorý je potom napájaný 12 V batéria . Je to ako používať zásuvku, keď zásuvka nie je k dispozícii.

Rovnako sa ľudia pýtajú, ako dlho bude batéria auta fungovať na vianočné osvetlenie?

LED dióda Microdrop svetlá postavené na tenkom nepotiahnutom drôte by mal vydrží viac ako 100 hodín s novou sadou 3 AA batérie alebo 2 okrúhle C-štýl batérie a štandardné LED batéria svetelné sady s hrubšou izoláciou a LED šošovkami by mal trvajú asi 18-24 hodín na súprave 3 AA batérie.

Po druhé, ako dlho bude svetelná lišta fungovať na batérii? približne 14,4 hodiny (115/8) v hlbokom cykle 115 amp batéria . batérie uvedené nižšie bude poskytnúť dobré svetlo na obmedzený čas. Kým Green Svetlo je v dnešnej dobe populárny, niekedy sú aj biele Svetlo bude prekonať Zelenú Svetlo.

Otázkou tiež je, či vianočné osvetlenie zvyšuje účet za elektrinu?

Reťazec 25 žiaroviek C9 - veľkých bacuľatých, ktoré sa často používajú vonku - spotrebuje 175 wattov elektriny , čo vyjde na neuveriteľných 15,12 USD bežať počas sezóny (za predpokladu, že prevádzka bude prebiehať 12 hodín denne počas 45 dní). Ak ich vymeníte za diódy LED, vaše elektriny náklady sa scvrknú na niečo vyše 80 centov.

Koľko vianočných svetiel je možné zapojiť dohromady?

Pre žiarovkové mini svetlá , vy môcť bezpečne zástrčka až 4 - 100 svetelných sád spolu . Teraz ty môcť dať až 15 ampérov na 20 ampérový istič. Len spočítajte ako veľa zosilňovače, ktoré používa každý reťazec. Väčšina mini svetiel vám na štítkoch napovie, ako na to veľa zosilňovače, ktoré používajú.

Odporúča: