Prečo sa mi nevypínajú zadné svetlá?
Prečo sa mi nevypínajú zadné svetlá?

Video: Prečo sa mi nevypínajú zadné svetlá?

Video: Prečo sa mi nevypínajú zadné svetlá?
Video: Катамараны Dufour 48. Первый катамаран, построенный компанией Dufour Catamarans. 2024, Smieť
Anonim

Ak zadné svetlá sú zapnuté, keď je vozidlo zapnuté vypnuté , v závislosti od vozidla môže existovať niekoľko príčin vrátane zlomenej brzdy spínač svetiel alebo brzdiť spínač svetiel zátka, chybná zástrčka svetla prívesu alebo zlomený káblový zväzok. Najprv skontrolujte, či je to zadné svetlá alebo brzda svetlá.

Prečo v tejto súvislosti nezhasnú moje zadné svetlá?

Najpravdepodobnejšou príčinou brzdové svetlá pobyt na je spínač brzdových svetiel lepenie zatvorené. Zástrčku môžete odpojiť od spínač brzdových svetiel na brzda ľahkým pedálom, aby ste zistili, či svetlá zhasnú . Ak áno, budete potrebovať náhradu spínač brzdových svetiel.

Následne je na mieste otázka, prečo mi ostávajú rozsvietené zadné svetlá, keď je auto vypnuté? Ak zadné svetlá sú na kedy vozidlo je vypnuté , môže existovať niekoľko príčin v závislosti od vozidlo , vrátane zlomeného brzdové svetlo prepínač resp brzdové svetlo vypínač, chybný príves svetlo zástrčka alebo zlomený káblový zväzok. Najprv skontrolujte, či je to zadné svetlá alebo brzdové svetlá.

Jednoducho, prečo mi stále svieti koncové svetlo?

Brzda & zadné svetlá zostaňte zapnutý, aj keď je auto vypnuté a svetlá nie sú zapnuté. Brzda svetlo spínač je pravdepodobne nesprávne nastavený, chýba alebo je zlý. Keď stlačíte brzdy, brzdový pedál sa vzdiali od brzdy svetlo spínač, čo spôsobí brzdenie svetlá osvetliť. Ak je spínač zlý, zostanú zapnuté.

Ako zistíte, či je spínač brzdových svetiel zlý?

Jeden z the symptómy bežne spojené s zlý spínač brzdových svetiel sú brzdové svetlá ktoré zostanú zapnuté vždy. Ak spínač brzdových svetiel interné šortky to môže spôsobiť brzdové svetlá zostať osvetlený, dokonca keď pedál nie je stlačené.

Odporúča: