Obsah:

Kde sú meteorické vodopády Sapphire?
Kde sú meteorické vodopády Sapphire?

Video: Kde sú meteorické vodopády Sapphire?

Video: Kde sú meteorické vodopády Sapphire?
Video: Учан-Су. Водопад Учан-Су Крым, Достопримечательности Крыма. Все водопады Крыма 2024, Smieť
Anonim

Meteorické vodopády (japonsky: ???? Meteorické vodopády ) je miesto v Hoenne. Je to veľká jaskyňa západne od mesta Fallarbor s vodopádom vo vnútri. V hre Pokémon Omega Ruby a Alpha Zafír , Meteor Falls je jedným z domovov predkov drakonidských ľudí.

Tu, kde nájdete Stevena pri pádoch meteorov?

Nájsť Steven na samom vrchole Meteor Falls . Na výstup na vodopád v blízkosti vchodu budete potrebovať pokémona so surfovaním a vodopádom. Vezmite prvý rebrík v zadnej miestnosti, pokračujte po ceste na severozápad k ďalšiemu rebríku a potom vylezte hore schodmi, aby ste dosiahli najvyšší bod Meteorické vodopády.

Tiež, akých pokémonov možno nájsť v meteorických pádoch? Meteor Falls je jaskynná oblasť v Ruby, Sapphire, Emerald, Omega Ruby a Alpha Sapphire. Tím Aqua/Magma môže byť najdený tu počas príbehu hier. Pokémon že môže byť najdený sem patria Zubat, Golbat, Geodude, Graveler, Lunatone, Solrock a v skrytej miestnosti Bagon, čo je jediné miesto, kde sa nachádzajú môže byť najdený.

Ako sa dostanem k meteorickým pádom?

Môžeš dostať mesačný kameň v Meteor Falls a prejdite jaskyňou na cestu 115, ktorá vedie do RustboroCity. Odtiaľ môžete ísť do Rusturf Tunnel a odtiaľ do Verdanturf Town, ktorá vedie na Route 117. Odtiaľ môžete dostať do mesta Mauville.

Kde chytíte Bagona?

Časť 2 Hľadanie Bagona

  • Vydajte sa do jaskyne Meteor Falls.
  • Surfujte na vode hneď za vchodom.
  • Použite vodopád HM07 na cestu po veľkom vodopáde.
  • Vojdite do jaskyne na vrchole vodopádu.
  • Choďte na sever a zlezte dole po rebríku.
  • Prejdite okolo do severozápadného rohu jaskyne a vylezte po rebríku.

Odporúča: