Koľko dostanete za obchodovanie s iPhone?
Koľko dostanete za obchodovanie s iPhone?

Video: Koľko dostanete za obchodovanie s iPhone?

Video: Koľko dostanete za obchodovanie s iPhone?
Video: Купил iPhone в 10 раз дешевле и обошел пароль без потери данных? Путь до iPhone 2024, Smieť
Anonim

Získajte kredit na nákup ešte dnes.

Vaše zariadenie Odhadovaný obchod -v hodnote 1
iPhone X Až 320 dolárov
iPhone 8 plus Až 250 dolárov
iPhone 8 Až 170 dolárov
iPhone 7 plus Až 150 dolárov

Tiež stojí za to obchod Apple iPhone?

(Ale darčekové karty sú stále možnosťou.) Len si to všimnite Apple obchody nemôžu akceptovať počítač obchod - ins , takže to budete musieť urobiť online. Pre predstavu, koľko peňazí máte iPhone je stojí za to , Apple uvádza odhady na svojom webe podľa modelu. Pohybuje sa od až 100 dolárov za jeden iPhone 6 s až do 600 USD za jednu iPhone XS Max.

Navyše, keď obchodujete so svojim iPhone, čo sa stane? Obchodujte so svojim vhodné zariadenie pre úver voči tvoj pri ďalšom nákupe alebo získajte jablko Uložiť darčekový poukaz ty možno použiť kedykoľvek. Ak tvoj zariadenie nespĺňa podmienky pre úver, budeme recyklovať to pre zadarmo. Nevadí the model alebo stav, môžeme to premeniť na niečo dobré pre teba a dobre pre planéta.

Môžete sa tiež opýtať, koľko stojí iPhone 11 s obchodovaním?

Napríklad, ako uviedol Apple, ak obchodujete s iPhone 8 plus za iPhone 11 , vaše vreckové by mohlo začať od 399 dolárov. Ak máte iPhone X až obchodovať v , mohol by si dostať nový iPhone 11 Spoločnosť Pro začína na 599 dolároch alebo Pro Max na 699 dolároch.

Môžem so svojim iPhone obchodovať v obchode Apple?

vy môcť urob svoj obchod - buď v an Apple Maloobchodné Uložiť alebo ty môcť odhlásiť sa Apple online program recyklácie na bezplatnú poštu vo vašom zariadení a získajte súbor Apple obchod darčeková karta v hodnote vašej iPhone vám poslali poštou.

Odporúča: