Ako často by ste mali čistiť snímač hmotnostného prietoku vzduchu?
Ako často by ste mali čistiť snímač hmotnostného prietoku vzduchu?

Video: Ako často by ste mali čistiť snímač hmotnostného prietoku vzduchu?

Video: Ako často by ste mali čistiť snímač hmotnostného prietoku vzduchu?
Video: Zase jsme něco ztratili... | Vlog #5 / Únor 2024, Smieť
Anonim

Odporúča sa to upratuješ tvoj snímač hmotnostného prietoku vzduchu po každých šiestich mesiacoch alebo tesne po výmene oleja. Tiež, čistenie potom čistenie alebo zmeniť svoje vzduchu filter je vynikajúci spôsob, ako ušetriť peniaze aj čas.

Ako často by ste týmto spôsobom mali čistiť snímač MAF?

Čistič hromadného prúdenia vzduchu stojí len asi 7 dolárov! My odporučiť to vyčistíte snímač MAF vždy ty zmeniť tvoj vzduchový filter. Postupujte takto: Skôr než pôjdete do the uložiť, stiahnuť the vzduchové potrubie medzi the skrinka vzduchového filtra a the škrtiaca klapka, aby ste videli, ako na to snímač MAF je ukotvený.

Rovnako tak, čo môžem použiť na čistenie snímača MAF? Nastriekajte 10-15 dávok CRC Čistič MAF na všetkých častiach snímač . Nastriekajte na všetky strany snímač a puzdro vrátane konektorov. Nezabudnite postriekať koncovky. Preinštalujte snímač do auta a pred naštartovaním motora počkajte niekoľko minút, kým sa chemikálie odparia.

Podobne sa pýta, či čistenie senzora MAF pomáha?

Môžete si tiež všimnúť zníženie palivovej účinnosti. Upratovanie the MAF ako súčasť pravidelnej bežnej údržby môže Pomoc znížiť a/alebo predchádzať týmto problémom. Ak Senzor MAF je na vine, čistenie môže Pomoc , a mnohokrát dokonca problém vyriešiť. To sa dá urobiť doma.

Môžete vyčistiť snímač hmotnostného prietoku vzduchu alkoholom?

Čistý the Senzor MAF Pre čistenie mierne nahromadenie, naplňte igelitové vrecko trením alkohol , nastaviť snímač vnútri vrecka a potraste ním dve alebo tri minúty. Nechaj snímač namočiť do alkohol na dvadsať minút do čisté všetky diely dôkladne, potom ho položte na uterák a nechajte hodinu zaschnúť.

Odporúča: