Opravuje Geek Squad mobilné telefóny?
Opravuje Geek Squad mobilné telefóny?

Video: Opravuje Geek Squad mobilné telefóny?

Video: Opravuje Geek Squad mobilné telefóny?
Video: Превратите свой мобильный телефон в пульт от телевизора | Команда компьютерщиков 2 мм 2024, Apríl
Anonim

Oprava mobilného telefónu od Geek Squad ®.

Vo vybraných obchodoch Best Buy môžeme oprava váš iPhone alebo Samsung mobilný telefón bez ohľadu na to, kde ste ho kúpili. Ako autorizovaný poskytovateľ servisu Apple náš Skupina geekov Agenti sú vyškolení spoločnosťou Apple, takže nám môžete dôverovať so všetkými svojimi zariadeniami Apple.

Opravuje v tejto súvislosti Geek Squad telefóny Samsung?

Môžeme byť schopní vykonať nejakú softvérovú prácu na Telefóny Samsung s Androidom , ale v tomto čase my robiť neponúkajú hardvérové služby v týchto oblastiach telefóny v obchode. Ak máte a Geek Squad Plán ochrany na vašom telefón , prejdite sem, kde nájdete pokyny, ako získať a náhradný telefón objednané.

Podobne, koľko stojí oprava telefónu? Ceny za novú bunku telefón pričom iPhone často presahuje 500 dolárov obrazovka náhradná alebo iná spoločná bunka opravy telefónov stojí v priemere menej ako 100 dolárov. Poškodenie vodou opravy , čo môže byť najťažšie, zvyčajne začína od 35 do 50 dolárov.

Rovnako sa ľudia pýtajú, na čo sa Geek Squad vzťahuje na mobilné telefóny?

K dispozícii je ochrana proti strate a krádeži mobilné telefóny . Náhradné pokrytie je k dispozícii pre tlačiarne, monitory, malé spotrebiče, slúchadlá, bezdrôtové reproduktory, počítačové príslušenstvo, príslušenstvo pre videohry, inteligentné domáce výrobky a ďalšie. Získajte viac informácií o plánoch výmeny produktov.

Koľko stojí Geek Squad?

Ceny Geek Squad , sadzby, služby a alternatívy. Geek Squad ceny sa pohybujú od 39,99 do 329,99 dolárov za jednotlivú službu a 24,99 až 49,99 dolárov za používateľa mesačne za plán služby. Každý používateľ môže mať viacero zariadení.

Odporúča: