Opraví defekt na defektnej pneumatike?
Opraví defekt na defektnej pneumatike?

Video: Opraví defekt na defektnej pneumatike?

Video: Opraví defekt na defektnej pneumatike?
Video: Opravná sada pneu - sada na opravu pneumatik 2024, Smieť
Anonim

Ak máte malú dieru v pneumatika -- napríklad od nechtu -- alebo pomalý únik okolo ráfika, produkty ako Fix-A-Flat môže fungovať aj dočasné riešenia. The môcť obsahuje tekutinu, ktorá sa vstrekuje do pneumatika spolu s ďalším vzduchom. A nebude práca pre každého defekt pneumatiky.

Čo sa týka toho, opraví defekt pneumatiky?

Fix-a-flat nie skaza tvoj pneumatika ale môže skaza drieku ventilu a snímača TPMS. Je to tekutý tmel, ktorý sa nanáša priamo na driek ventilu.

Okrem vyššie uvedeného, opravuje plochá ruina TPMS? Opraví poškodenie a-Flat môj systém monitorovania tlaku v pneumatikách ( TPMS )? Nie Fix-a-Flat je snímač pneumatík bezpečný. Po výmene a nahustení opravenej pneumatiky sa TPMS systém je možné resetovať a bude pokračujte v prevádzke ako obvykle.

Ako dlho potom môžete jazdiť na pneumatike s opravou defektu?

Záležiac na pneumatika typ, oni môcť povoliť ty do riadiť opatrne na a defekt pneumatiky až 100 míľ bez poškodenia kolesa.

Dokážete opraviť pneumatiku pomocou Fix A Flat?

Napríklad, Fix-A-Flat tvrdí, že jeho produkt je bezpečný pre použitie s TPMS, ale s výhradou ty by mal okamžite opraviť , vyčistite a skontrolujte pneumatika . Kedy ty vstreknite výrobok ako Fix-A-Flat alebo Slim do svojho pneumatika , pneumatika musí byť pred tým z ráfika odstránený a vyčistený môcť byť opravené.

Odporúča: