Potrebujem súhlas cestujúceho?
Potrebujem súhlas cestujúceho?

Video: Potrebujem súhlas cestujúceho?

Video: Potrebujem súhlas cestujúceho?
Video: Запёк целую ногу СТРАУСА ВЕСОМ 15 кг в печи 2024, Smieť
Anonim

vy robiť nie potrebovať CDL alebo potvrdenie cestujúceho ak plánujete prepravovať iba rodinných príslušníkov iba na nekomerčné účely. Ak chcete získať potvrdenie cestujúceho musíte zložiť test znalostí v častiach 2 a 4 tejto príručky. Musíte tiež absolvovať testy zručnosti požadované pre triedu vozidla, ktoré vediete.

Čo v tejto súvislosti potrebujete na získanie súhlasu cestujúceho?

Absolvovať sekciu zručností CDL potvrdenie cestujúceho test, žiadateľ musieť urobte si test v a cestujúci vozidlo spĺňajúce požiadavky tej skupiny. Nájsť miestna školiaca škola CDL. Nájsť miestna práca vodiča kamiónu.

Tiež viete, potrebujete potvrdenie cestujúceho, aby ste mohli riadiť prázdny autobus? "P" schválenie je niesť 16 alebo viac cestujúcich . Ak ty sú len šoférovanie the prázdny autobus , č cestujúcich ako ty uviedol, že trieda A CDL je všetko potrebuješ . "P" schválenie je niesť 16 alebo viac cestujúcich . vy len vôľa potrebovať the potvrdenie cestujúceho keby ty idú riadiť the autobus s cestujúcich na palube.

Ako teda získam potvrdenie od cestujúceho na mojom CDL?

Vodič musí prejsť cez cestujúci písomná skúška a absolvovanie úplného testu vodičských schopností v a cestujúci vozidlo pridať „ P ” schválenie k ich CDL . Toto schválenie možno pridať do triedy A, B alebo C CDL.

Čo neznamená žiadne osobné vozidlo triedy A?

M - Žiadne osobné vozidlo triedy A .: Toto obmedzenie sa vzťahuje na povolenie na komerčné vzdelávanie (CLP) alebo CDL jednotlivca. Obmedzenie im umožňuje jazdiť len a Trieda B alebo Trieda C. osobné vozidlo (autobus). N - Žiadna trieda A alebo B. Osobné vozidlo : Toto obmedzenie je umiestnené na CLP alebo CDL jednotlivca.

Odporúča: