Čo je to projektorový svetlomet?
Čo je to projektorový svetlomet?

Video: Čo je to projektorový svetlomet?

Video: Čo je to projektorový svetlomet?
Video: Nebezpečné světlo z mobilů? Od lékařů možná uslyšíme nepěknou diagnózu, říká expert 2024, Smieť
Anonim

Projektorové svetlomety majú vysoký výkon svetlomety ktoré boli pôvodne k dispozícii iba v luxusných vozidlách. Sú schopné používať extrémne jasné žiarovky s vysokou intenzitou (HID) a diódy vyžarujúce svetlo (LED), ktoré by nebolo bezpečné používať s tradičným reflektorom svetlomety.

Čo je to projektorový svetlomet?

Projektorové svetlomety sú podobné reflektorom svetlomety . Obsahujú žiarovku v oceľovej miske so zrkadlami, ktoré pôsobia ako reflektory. Avšak a projektorový svetlomet má tiež šošovku, ktorá funguje ako zväčšovacie sklo, čím sa zvyšuje jas svetelného lúča.

Následne je otázkou, či môžete použiť LED žiarovky v projektorových svetlometoch? Ak je vaše auto vybavené reflektory projektora , je najlepšie aktualizovať váš svetlá na HID. Aj keď LED diódy budú fit a pracovať, zo skúseností, oni bude nevykonávať podľa očakávania. Vo väčšine prípadov váš stockhalogén žiarovky budú byť jasnejší ako LED diódy v projektor -typ svetlomety.

Tiež viete, sú projektorové svetlomety lepšie?

Projektorové svetlomety sú jasnejšie než reflektor svetlomety a je menej pravdepodobné, že budú oslepovať premávku. Vzhľadom na toto všetko je jasné, že reflektory projektora sú lepšie než reflektor svetlomety.

Čo je lepšie HID alebo LED na svetlometoch projektora?

Dlhovekosť: LED svetlomety majú bezkonkurenčnú životnosť v porovnaní s SKRYTO a najmä halogén svetlomety . Svetelný výkon: LED a HID svetlomety oba majú vynikajúci svetelný výkon, ale LED diódy sa okamžite rozsvieti, pričom HIDám trvá niekoľko sekúnd, kým sa dosiahne úplná jasnosť a správna farba.

Odporúča: