Môžete si prenajať výťah z Home Depot?
Môžete si prenajať výťah z Home Depot?

Video: Môžete si prenajať výťah z Home Depot?

Video: Môžete si prenajať výťah z Home Depot?
Video: Таинственные движения от Демет Оздемир и Огужана Коча!.. 2024, Smieť
Anonim

The Prenájom Home Depot ponúka nožnice a výložník požičovne výťahov od známych značiek vrátane JLG a Genie. The Home Depot Prenájom ponúka 4-hodinové, 24-hodinové, týždenné a mesačné nožnice a výložník požičovne výťahov vo výbere Home Depot miestach v USA a Kanade.

Koľko v tejto súvislosti stojí prenájom výťahu od spoločnosti Home Depot?

Nákladné dodávky, ktoré unesú až 3 000 libier so sedením pre dvoch. Bežné pickupy F350 s kabínou so sklopnými bočnicami pre ľahké nakladanie a vykladanie.

Vyberte.

Nákladný interiér 16 palcov, 8 palcov, 7 palcov, výška
Načítava sa priestor 896 stôp2

Môžete si tiež prenajať veci z Home Depot? Nechaj Home Depot Nástroj Prenájom Centrá zvládnu celú vašu podlahu prenájom potreby zariadenia od hrany na drevené podlahy po brúsku na podlahy prenájmy . S prenájom miesta dostupné vo väčšine našich obchodov po celej krajine, my uľahčite si to ty nájsť čo ty treba, kedy ty potrebovať to.

Keď to vezmeme do úvahy, koľko stojí prenájom výťahu?

Zapnuté priemer nožnice cena prenájmu výťahu je 100 až 150 dolárov za deň. Týždenné sadzby môžu byť od 350 do 500 USD. Mesačné sadzby sa môžu pohybovať od 800 do 1 500 dolárov alebo viac v závislosti od veľkosti zdvihnúť.

Má Lowe's požičovňu nástrojov?

Lowes Zariadenia Prenájom Ceny - Lowes Prenájom nástrojov Ceny Väčšinou však Lowes uviesť, že ich nástroje môžu prenajať za 25 až 65 dolárov na deň. S požičovňa náradia program, všetky vaše práce môcť urobte to správne hneď na prvýkrát, pretože k tomu máte prístup nástroje.

Odporúča: