Koľko prúdu produkuje alternátor?
Koľko prúdu produkuje alternátor?

Video: Koľko prúdu produkuje alternátor?

Video: Koľko prúdu produkuje alternátor?
Video: 3 простых изобретения с автомобильным генератором 2024, Smieť
Anonim

Ale v dnešnej dobe singel alternátor môcť vyrábať výkon až 2500 Watt, v závislosti od spotreby energie. Sila, ktorá môže byť vyrobené od an alternátor sa určuje podľa alternátor hodnotenie. Výstup z alternátor rozsah od 40 A do 120 A Pre vysoké zosilňovače alternátor , môže generovať až 300 Amp.

Týmto spôsobom, koľko ampérov môže produkovať alternátor?

Najneskorší model alternátory vyrábajú 120 až 155 zosilňovače alebo viac. Aktuálny výkon sa zvyšuje s otáčkami motora, z približne 20 na 50 zosilňovače pri voľnobehu až po maximálny výkon jednotky pri 2 500 otáčkach za minútu alebo vyšší (presné špecifikácie výkonu nabíjania vášho vozidla nájdete v servisnej príručke).

Možno sa tiež opýtať, koľko striedavého prúdu produkuje alternátor? An alternátor je pomenovaný tak, pretože produkuje striedavé elektrické aktuálne . Túto energiu je možné premeniť z jedného napätia na druhé pomocou transformátora. Takže 12 voltov AC výstup z alternátor môže byť transformovaný na 120 voltov AC prúd.

Za druhé, aký prúd vyrába alternátor automobilu?

V takzvanom „generátore jednosmerného prúdu“tento striedavý prúd aktuálne sa generuje v rotujúcej kotve a potom sa komutátorom a kefami prevádza na DC. V alternátor “, AC aktuálne sa generuje v stacionárnom statore a potom sa pomocou usmerňovačov (diód) prevádza na jednosmerný prúd.

Ako zistím intenzitu prúdu môjho alternátora?

Vyhľadajte schému pod krytom poistkovej skrinky alebo v jej blízkosti. Výrobca bude mať už nastavené jednotlivé intenzity prúdu (niekedy spolu s voltmi). Sčítajte tieto čísla a zistite, čo zaberá vaše alternátor potrebuje napájať elektrický systém auta. V prípade potreby overte toto číslo u výrobcu dielu.

Odporúča: