Z čoho sú vyrobené vonkajšie svetlá?
Z čoho sú vyrobené vonkajšie svetlá?

Video: Z čoho sú vyrobené vonkajšie svetlá?

Video: Z čoho sú vyrobené vonkajšie svetlá?
Video: Непознанный Алтай [Алтайский шаман] Altai Алтайское горловое пение. Казахи Алтая. Кош-Агач. Джазатор 2024, Apríl
Anonim

Väčšina vonkajšie osvetlenie svietidlá sú buď vyrobené z hliníka, mosadze, medi a dokonca aj keramiky.

Tiež, aký materiál je najlepší pre vonkajšie osvetlenie?

Mosadzné príslušenstvo sú skvelé možnosti pre pobrežné prostredie. Mosadzné prípravky sú drahšie ako niektoré iné kovy používaný, ale je to najkvalitnejší a najodolnejší kov, ktorý vydrží najdlhšie. Meď je ďalšou skvelou možnosťou kvality pre vonkajšie osvetlenie.

Aké sú 3 typy osvetlenia? Existujú tri základné druhy osvetlenia ktoré spolupracujú na svetlo váš domov: Všeobecné, Úloha a Prízvuk. Dobrý osvetlenie plán kombinuje všetko tri typy do svetlo oblasť podľa funkcie a štýlu. Generál Osvetlenie poskytuje oblasť s celkovým osvetlením.

Rovnako tak sú vonkajšie reťazové svetlá bezpečné?

Použite Vonkajšie Menovité žiarovky Zatiaľ čo väčšina žiaroviek C7 a C9 je bezpečné pre vonkajšie použitie, to isté sa nedá povedať o iných typoch žiaroviek používaných v záhradnom svetle struny . Žiarovky sú bezpečné pre vonkajšie používajte, pokiaľ sú chránené pred priamym kontaktom s vodou.

Aký je dobrý výkon pre vonkajšie svetlá?

Najlepší výkon pre vonkajšie svetlá je 80 wattov alebo nižšie. 40 wattov a nižšia je ideálna pre osvetlenie chodníky a záhradné záhony. 40-80 wattov sú skvelé na rozjasnenie oblastí, ako sú príjazdové cesty a menšie dvory. 80 wattov a nižšie sú Dark Sky osvetlenie schválené, čo znamená, že pomáhate aj životnému prostrediu.

Odporúča: