Obsah:

Ako odstránim zámok matice oka?
Ako odstránim zámok matice oka?

Video: Ako odstránim zámok matice oka?

Video: Ako odstránim zámok matice oka?
Video: Джинсовые домики. Сказочный город. 2024, Apríl
Anonim

Požadovaný čas

  1. Krok 1: Hľadajte ten prekliaty kľúč.
  2. Krok 2: Zistite, aká veľkosť zásuvky je „blízko“, uistite sa, že je 12-bodová.
  3. Krok 3: Rozbite zásuvku na poistná matica s kladivom.
  4. Krok 4: Aplikujte pákový efekt.
  5. Krok 5: Vychutnajte si svoj úspech!
  6. Krok 6: Získajte súbor poistná matica mimo vašej zásuvky.

Z toho, môžete dostať náhradný kľúč k zámku kolesa?

V zásade jeden zo 4 alebo 5 skrutiek na koleso bude majú na sebe jedinečný vzor, že štandardná zásuvka bude nesedí. Kľúče môžu dostať stratené a je to ťažké dostať výmeny, v dôsledku čoho musíte vziať zámky zo všetkých kolesá a nahradiť ich s novými zámky.

Tiež viete, kde sa nachádza kľúč zámku kolesa? Sú ako bežné oriešky, ale majú v sebe výrez a potrebujú a kľúč byť odstránené. Každá sada zámky kolies mať svoje vlastné kľúč . Používajú sa na odradenie zločincov od krádeže vášho kolesá . The kľúč zvyčajne sa dodáva v súprave, ktorú nájdete spolu s náhradným dielom pneumatika alebo niekedy v odkladacej skrinke.

Ako takto vyzerá kľúč na zámok kolesa?

Uzamykacie koleso maticové kľúče sa dodávajú v rôznych prevedeniach, ale všetky pozri dosť podobné. Štandardná je 2-3 palce dlhá a 1-1 ½ palca široká. Jeden koniec je šesťhranný a druhý je dutý s vložkou na uchytenie koleso matica.

Sú uzamykacie matice kolies jedinečné pre každé auto?

Uzamykacie matice kolies sú navrhnuté tak, aby chránili vašu zliatinu kolesá aby neboli ľahko dostupné pre zlodejov. Každý sada poistné matice kolies má jedinečný zarážka s kľúčom, ktorý zodpovedá vzoru. Jediný čas, kedy matice kolesa možno odstrániť, keď je vložený kľúč so správnym vzorom.

Odporúča: