Obsah:

Čo robiť, keď vám dôjde benzín?
Čo robiť, keď vám dôjde benzín?

Video: Čo robiť, keď vám dôjde benzín?

Video: Čo robiť, keď vám dôjde benzín?
Video: Эти Китайцы УДИВЛЯЮТ!🔥 50 вещей с Aliexpress, от которых ты офигеешь / Лучшее с АлиЭкспрес + КОНКУРС 2024, Smieť
Anonim

Ako reštartovať auto, v ktorom došlo benzín

  1. Doplňte nádrž pomocou a najmenej dva galóny plyn získať ty k ďalšiemu plyn stanica.
  2. Čerpadlo plyn pedál a niekoľkokrát pomôcť získať nové plyn pohyb v systéme.
  3. Otočte kľúčom do polohy „zapnuté“, aby sa naplnil palivo vstrekovače, ak má vaše vozidlo palivo vstrekovacieho systému (ak nie je, tento krok preskočte).

Ľudia sa tiež pýtajú, čo robiť, keď autu dôjde benzín?

Získajte do bezpečia Ak ešte nejaké máte plyn ale ste si istí, že sa chystáte minúť sa , potiahnite na krajnicu cesty. Ak ty dôjsť palivo uprostred cesty zostaňte vo svojom auto pri získavaní pomoci. Urobiť určite zapnite výstražné svetlá, dajte si auto v parku a použite svoju elektronickú brzdu.

Okrem toho, komu môžem zavolať, ak mi dôjde benzín? Potom, hovor poisťovňou alebo AAA keby máte členstvo. (Horúca linka pre členské služby AAA: 1-800-564-6222; telefónna aplikácia pre iOS a Android.) Potom existujú prípady vzdialených oblastí, kde je príjem dát možno byť slabý. A hovor operátor (411) by mal vedieť poradiť o okolí plyn staníc.

Tiež som sa spýtal, prečo moje auto nenaštartuje, keď mi dôjde benzín?

Kedykoľvek a vozidlu dochádza palivo a viac palivo sa pridáva, the kľúč by mal byť zapnutý the Poloha „Zapnuté“a potom späť na the Poloha „vypnuté“trikrát alebo štyrikrát na naplnenie palivo čerpadlo. Základný náter palivo čerpadlo odstráni všetok vzduch, ktorý sa mohol dostať dovnútra the riadky v dôsledku vozidlo beh bez paliva.

Naštartuje auto, ak mu dôjde benzín?

Nebude Začnite A auto že beží bez plynu počas prevádzky má potenciál horieť von palivové čerpadlo, a preto autá často sa nezapne kedy majú málo plyn.

Odporúča: