Čo je to stohová injekcia?
Čo je to stohová injekcia?

Video: Čo je to stohová injekcia?

Video: Čo je to stohová injekcia?
Video: 13–14–15 серии юмористического короткометражного телесериала для подростков (10+) - "Хочу в Париж". 2024, Smieť
Anonim

V8 Stohová injekcia opisuje akýkoľvek sací systém ITB alebo viacnásobný plyn, ktorý nielen skvele vyzerá a znie, ale ponúka aj to najlepšie v reakcii motora. Výberom V8 Stohová injekcia Systém, môžeš svoj motor premeniť na absolútnu beštiu!

V súvislosti s tým, aký je účel zásobníka rýchlosti?

Hromady rýchlosti Hovorí sa im aj príjemná trúbka, vďaka čomu máte o niečo lepšiu predstavu. Trubka tvaruje prúdenie vzduchu do sacieho otvoru a umožňuje tak danému objemu nasávania prúdiť čo najviac vzduchu. Zjednodušene povedané, viac vzduchu znamená väčší výkon pre motor.

Ďalej, čo je ITB na aute? S jednotlivými telesami škrtiacej klapky ( ITB ), každý valec má svoj vlastný škrtiaci ventil regulujúci prívod vzduchu, než všetky valce zdieľajúce jeden ventil. Rozdiel v throttleresponse stojí za to vo vysokovýkonných motoroch, ale za normalstreet autá , je to zbytočné.

Podobne sa môžete opýtať, čo je to príjem z rýchlostného zásobníka?

Zásobník rýchlosti . Z Wikipédie, voľnej encyklopédie. A rýchlostný zásobník “, „trúbka alebo vzduchový klaksón je zariadenie v tvare trúbky rôznych dĺžok, ktoré je namontované na vstupe vzduchu do motora príjem systému, karburátora alebo vstrekovania paliva.

Aká je rýchlosť vzduchu?

Definícia rýchlosť vzduchu . Rýchlosť pohybu z vzduchu v danom smere; pri ventilácii baní sa zvyčajne vyjadruje v metroch za sekundu. Toto sa zvyčajne meria pomocou lopatkového anemometra, ktorý prechádza cez vybraný prierez, ktorého oblasť sa tiež meria.