Obsah:

Ako pripojím Spotify k Ford Sync?
Ako pripojím Spotify k Ford Sync?

Video: Ako pripojím Spotify k Ford Sync?

Video: Ako pripojím Spotify k Ford Sync?
Video: Включение Spotify на SYNC3 - FYF Episode 24 2024, Smieť
Anonim

Spustenie služby Spotify pomocou rádiových ovládačov

  1. Stlačte tlačidlo Menu na vašom audio systéme.
  2. Prejdite na SYNCHRONIZOVAŤ ® Aplikácie a potom stlačením tlačidla OK vstúpte do ponuky.
  3. Prejdite na položku Mobilné aplikácie a stlačením tlačidla OK potvrďte a vstúpte do ponuky Mobilné aplikácie.
  4. Prejdite zoznamom dostupných aplikácií a vyberte Spotify .

Ako teda môžem prehrávať hudbu prostredníctvom svojho Ford Sync?

Ovládajte aplikácie pre smartfóny s váš hlas Povedzte „Mobilné aplikácie“a potom povedzte „Pandora“a potom „ hrať Station “, aby ste si vypočuli svoje prispôsobené výbery skladieb. Komu streamovať hudbu pomocou SYNC AppLink, musíte najprv spárovať svoj mobilný telefón s podporou Bluetooth. SYNCHRONIZOVAŤ AppLink je k dispozícii na vyberte modely.

Niekto sa tiež môže opýtať, aké aplikácie môžem používať na Ford Sync? Aplikácie dostupné pre používať cez AppLink zahŕňa: Pandora, Waze, Ford + Alexa a ďalšie.

Okrem toho, je funkcia Spotify synchronizácia?

Spotify 0.6.2, ktorý je teraz k dispozícii ako bezplatné stiahnutie systému iOS z obchodu App Store, vám umožňuje počúvať Spotify hudba vo vašom aute s Fordom SYNCHRONIZOVAŤ Platforma AppLink. S Spotify teraz k dispozícii na vybraných vozidlách vybavených k dispozícii SYNCHRONIZOVAŤ s SYNCHRONIZOVAŤ AppLink, nájsť správnu hudbu pre každý výlet je jednoduchšie než kedykoľvek predtým.

Ako pripojím USB k Ford Sync?

Pripája sa svoje zariadenie do SYNCHRONIZOVAŤ 3 od a USB prístav Zástrčka v telefónoch, flash diskoch a ďalších USB zariadení do vášho USB porty a používanie SYNCHRONIZOVAŤ 3 a prehrajte všetku svoju obľúbenú hudbu. Jednoducho zástrčka vaše zariadenie do a USB port, vyberte na zvukovej obrazovke Zdroj zvuku a potom stlačte USB.

Odporúča: