Čo obsahuje detailná autoumyváreň?
Čo obsahuje detailná autoumyváreň?

Video: Čo obsahuje detailná autoumyváreň?

Video: Čo obsahuje detailná autoumyváreň?
Video: FF ručná autoumyváreň 2024, Smieť
Anonim

O čo ide: An detail auta typicky zahŕňa umývanie , voskovanie a detaily vonkajšie, a vysávanie, hlboké čistenie a detaily the interiér . Toto môže zahrnúť renovácia svetlometov, leštenie vonkajšieho laku, voskovanie, šampónovanie kobercov a hĺb čistenie motor.

Okrem toho, čo je podrobné umývanie auta?

Jednoducho povedané, dostať svoje auto podrobne znamená dôkladné čistenie vášho vozidla zhora nadol pomocou špecializovaných nástrojov a produktov. Detailer obvykle vykoná aj niektoré ľahké kozmetické úpravy, ale tento proces nezahŕňa lak ani opravy karosérie.

Tiež zahŕňajú detaily o automobile šampónové sedadlá? Interiér detaily by mala minimálne zahrnúť čistenie všetkých kobercov a sedenie povrchy. Vykonáva sa to buď šampónovanie alebo pomocou parného čističa. To sa neobmedzuje iba na priestor pre cestujúcich a mnoho dôkladných služieb bude tiež zahrnúť oblasť kufra v detaily balík.

Ľudia sa tiež pýtajú, koľko stojí detailovanie interiéru auta?

Základné detaily auta služby by mal obsahovať umývanie, vosk, interiér vysávanie, interiér leštidlo, umývanie okien, čistenie zrkadiel a obložení a čistenie pneumatík. Môžete očakávať, že za službu zaplatíte 50 až 125 dolárov priemer veľkosť vozidla a 75 až 150 USD za SUV alebo dodávku. Aktualizovaný balík obvykle obsahuje veľa väčšiu pozornosť detail.

Čo zahŕňa detail exteriéru auta?

Vonkajšie detaily auta - Ide o vysávanie, obnovu a prekonanie pôvodného stavu exteriér zložky a vozidlo ako sú pneumatiky, okná a kolesá, okrem iných viditeľných komponentov. Produkty zahrnúť ale nie sú obmedzené na: leštidlá, vosky, čistiace prostriedky a odmasťovače.

Odporúča: