Na čo Beetlejuice zomrel?
Na čo Beetlejuice zomrel?
Anonim

samovražda

Keď to vezmeme do úvahy, ako zomrel Beetlejuice v Beetlejuice?

My to vieme Beetlejuice pracoval ako asistent pracovníčky Juno, čo znamená on zabitý sám, keďže všetci nemŕtvi štátni zamestnanci spáchali samovraždu. Beetlejuice bol Bozman a on zabitý sám po svojej budove bol dokončená v roku 1835. Keď Maitlands zomrel , rozhodol sa, že sú jeho kľúčovou slobodou.

Podobne, čo sa stane, keď 3-krát poviete Beetlejuice? Číslo 3 Každý vie, či hovoríš Beetlejuice's názov tri krát on sa objaví, ale číslo tri sa používa viacnásobné krát Vo filme. Okrem Beetlejuice pomenujte aj Maitlands povedať slovo "domov" tri krát uniknúť Beetlejuice , a potom je to počet krát zaklopú na dvere, aby sa dostali do posmrtného života.

S ohľadom na to, čím Beetlejuice trpí?

Lester Green (narodený 2. júna 1968), známejší pod svojím umeleckým menom " Beetlejuice "je americký herec a komik s mikrocefáliou a nanizmus a je častým hosťom relácie The HowardStern Show. Člen skupiny Stern's Wack Pack, Beetlejuice bol vyhlásený za najväčšieho Wack Packera všetkých čias.

Prečo Beetlejuice nemôže povedať svoje meno?

Áno, je tam pravopis " Beetlejuice "vo filme. Úvodné titulky film pomenujú" Beetlejuice „. Je však rovnako pravdepodobné, že nevie preklepnúť jeho vlastné názov viac ako jeho nesprávna výslovnosť môže vyvolať jeho stav, ktorý znásobuje jeho prekliatie od jeho meno nie je napísané foneticky.

Odporúča: