Prečo sa mi pri odbočovaní rozsvietia hmlové svetlá?
Prečo sa mi pri odbočovaní rozsvietia hmlové svetlá?

Video: Prečo sa mi pri odbočovaní rozsvietia hmlové svetlá?

Video: Prečo sa mi pri odbočovaní rozsvietia hmlové svetlá?
Video: Jaké požehnání přináší jaro a co zanechat zimě? 🦢🌸💚… výklad karet na 3 balíčky … léčení duše 🕊 2024, Smieť
Anonim

The Hmlovky poskytnúť dodatočné osvetlenie, keď zatáčanie . Keď ty otočiť volant alebo indikovať, predné hmla svetlo svetlá oblasť, ktorou si sústruženie do Výsledkom je, že rýchlejšie získate lepší prehľad o možných nebezpečenstvách. Upozorňujú aj ostatných účastníkov cestnej premávky.

Prečo sa BMW hmlové svetlá rozsvietia pri odbočovaní?

Niektorí BMW modelov sú vybavené zákrutové svetlá . Ak má auto Hmlovky , malé reflektory otočné nasmerovať Hmlovky do strany. Keď auto je pohybujúce sa pomalšie ako 25 mph (40 km/h) a sústruženie , zákrutové svetlá dokáže osvetliť až 80 stupňov dodatočnej plochy na boku auta.

Za druhé, čo je to funkcia statického zatáčania do hmlových svetiel? Inteligentní funkcia zatáčania z hmlovky umožňuje bezpečnejšiu jazdu. Na ťažkej križovatke, hmlovky osvetlite priestor, kde sa vodič chystá odbočiť. Veľmi užitočná je aj pri parkovacích manévroch v tme, pri ktorých hrozí poškodenie karosérie alebo „obmedzenie“kolies.

Okrem toho sa hmlové svetlá zapínajú automaticky?

Automatické svetlomety nie vždy odhaliť hmla rovnakým spôsobom ako oni robiť tma, teda urobiť určite tvoj svetlomety sa zapínajú ručne. Teraz sa môžete opýtať, či potrebujete použiť svoj Hmlovky . Odpoveď je pravdepodobne nie - aspoň nie hneď.

Čo sú zákrutové svetlá na aute?

Rohové svetlo . Rohové svetlo je produkovaný vozidlo svetlomety zapínaním extra osvetlenie na doplnenie stretávacieho svetla v tesných zákrutách, na križovatkách alebo pri odbočovaní na cestu.

Odporúča: