Obsah:

Aký výkon je najlepší na čítanie?
Aký výkon je najlepší na čítanie?

Video: Aký výkon je najlepší na čítanie?

Video: Aký výkon je najlepší na čítanie?
Video: Jaký HARDWARE je nejlepší pro Adobe programy? 2024, Smieť
Anonim

Jas

  • 40 Watty : Hľadaj aspoň 450 lumenov.
  • 60 Watty : Hľadaj aspoň 800 lumenov.
  • 75 Watty : Hľadaj aspoň 1, 100 lumenov.
  • 100 Watty : Hľadaj aspoň 1 600 lumenov.

Podobne sa pýta, ktorá žiarovka je najlepšia na čítanie?

Bez ohľadu na to, aký je váš osobný štýl žiarovky, odborníci tvrdia, že halogénové a fluorescenčné žiarovky vo všeobecnosti lepšie osvetľujú materiál na čítanie ako normálne žiarovky . Halogénové žiarovky sú belšie svetlo to je ideálne na čítanie a ostrú bielu svetlo zaisťuje dobré osvetlenie stránky.

Možno sa tiež opýtať, koľko lúmenov je potrebných na čítanie? Stručne povedané, iba vy potrebovať 25 až 50 lumenov (na meter štvorcový) na povrchu vašej knihy do čítať bez namáhania očí. Presnejšie ty potrebovať Osvetlenie 25- 50 luxov. To znamená, tí lumenov svetla by ste mali zamerať na svoje čítanie oblasť.

Následne je otázkou, sú LED svetlá vhodné na čítanie?

Áno sú dobré na čítanie . Zdá sa, že o tom vie váš elektrikár LED svetlá je dosť obmedzený a nepresný. Neexistujú žiadne vedecké výskumy, ktoré by kritizovali používanie LED svetlá pre čítanie . The LED svetlá nespôsobuje žiadne poškodenie očí.

Je 60 wattov dostatok svetla na čítanie?

Keď máš 10, môžeš čítať do 40 wattov alebo takmer žiadny svetlo . V čase, keď ste 60 Potrebujete asi 100 wattov . Lekári na to ale príliš upozorňujú svetlo alebo oslnenie je rovnako zlé ako príliš malé svetlo.

Odporúča: