Aké poistenie potrebuje nájomca?
Aké poistenie potrebuje nájomca?

Video: Aké poistenie potrebuje nájomca?

Video: Aké poistenie potrebuje nájomca?
Video: Na čo si dávať POZOR AK MÁTE POISTENIE DOMU, BYTU a DOMÁCNOSTI 2024, Smieť
Anonim

Štandard poistenie nájomcov politika bude zahŕňať zodpovednosť vo výške 100 000 USD pokrytie , čo je pravdepodobne dostatočné na pokrytie väčšiny nájomníkmi pre štandardnú angažovanosť. Avšak, prenajímatelia ktorí sú obozretní pred rizikami nízko pravdepodobných a nákladných súdnych sporov by mal zvážte nákup ešte viac pokrytie.

Následne sa tiež môže niekto opýtať, aký typ poistenia potrebujú nájomníci?

Nájomníci ' kryt je forma obsahu poistenie ktorý je navrhnutý tak, aby chránil váš majetok pred škodami spôsobenými povodňami a požiarmi, krádežou a zodpovednosťou, ktorú vlastníte. Nie je to politika pre ľudí, ktorí mať nájomníkov - ak si to ty, tak hľadáš gazdu poistenie politiky.

Je navyše poistenie nájomcu vo Veľkej Británii povinné? Poistenie nájomníkov - Obsah Poistenie pre Britskí nájomcovia . Neexistuje žiadny právny predpis požiadavka pre Nájomníci do poistiť ich vlastné veci a ako prenajímatelia na tom nemôžete trvať. Okrem toho, poistenie nájomníkov môže obsahovať ustanovenia o ochrane majetku prenajímateľov pred škodami spôsobenými v dôsledku zodpovednosti za nájomca.

Navyše, aké poistenie potrebujem ako nájomca Veľkej Británie?

£10, 000 nájomníkmi zodpovednosti kryt za náhodné poškodenie vecí vášho prenajímateľa v majetku, za ktoré môžete byť zodpovední podľa svojej nájomnej zmluvy. Flexibilný Kryt s K dispozícii sú voliteľné rozšírenia: Rozšírené náhodné poškodenie kryt , Bicykel kryt , Osobné vlastníctvo s vysokou hodnotou kryt.

Potrebujem poistenie domu pri prenájme?

Ty nie potrebovať budov poistenie Ak si prenájom a nehnuteľnosť , pretože za vytriedenie budov je váš prenajímateľ poistenie politiky. Ak ste nájomník, možno by ste mali zvážiť odchod Domov obsah poistenie kryt.

Odporúča: