Ako používate nástroj na zapínanie na zips?
Ako používate nástroj na zapínanie na zips?

Video: Ako používate nástroj na zapínanie na zips?

Video: Ako používate nástroj na zapínanie na zips?
Video: Ako JEDNODUCHO prišiť nekonečný zips na látku 2024, Smieť
Anonim

VIDEO

Podobne, ako utiahnete zips?

Zabaľte PSČ - kravata okolo rámu a kábel a zútulnite ho ako obvykle. Potom pomocou nástroja štvrtej ruky urobte niekoľko ďalších kliknutí. Dávajte pozor, aby ste ho príliš neutiahli alebo PSČ - kravata zacvakne. Je to pekné a tesné a vyzerá to oveľa čistejšie ako iné metódy, ako napríklad elektrická páska.

Niekto sa môže tiež opýtať, čo je to pištoľ na viazanie káblov? Pištole na viazanie káblov sú skvelé nástroje, ktoré je možné použiť v domácnosti alebo v rámci vašej firmy. Títo zbrane majú gombík na nastavenie napätia, ktorý vám uľahčí výmenu pištoľ na veľkosť zapínanie na zips ktoré používaš.

V dôsledku toho, čo môže znížiť zipsy?

Silné nožnice, nôž ( rezať ďaleko od seba), diagonálne frézy alebo akékoľvek iné odolné frézy bude práca. Čím hrubšia je káblové zväzky , čím je nástroj potrebnejší rezať skrz to.

Čo je to panduitská zbraň?

Popis produktu. Toto Panduit GTH sťahovacia páska pištoľ slúži na zabezpečenie Panduit nylonové sťahovacie pásky rôznych šírok a nastaviteľné napínanie pre rôzne veľkosti viazačiek. Nástroj je vybavený ručným odstrihnutím kravaty, a pištoľ Štýlová rukoväť pre pohodlie a kovová konštrukcia.

Odporúča: