Obsah:

Môžete vyčistiť vnútro svetlometov?
Môžete vyčistiť vnútro svetlometov?

Video: Môžete vyčistiť vnútro svetlometov?

Video: Môžete vyčistiť vnútro svetlometov?
Video: Leštenie zajdených svetiel rýchlo a lacno. 2024, Smieť
Anonim

Pripravte roztok horúcej vody a saponátu

Tu prichádza na čistenie časť. Pre to, ty treba naplniť jedno vedro horúcou vodou a potom pridať trochu silnej čistenie čistiaci prostriedok do vedra. Čistiaci prostriedok obsahuje kyslú látku, ktorá bude Pomoc ty odstrániť a vyčistiť nahromadené nečistoty vo vnútri the svetlomet.

Následne sa môže tiež niekto opýtať, môžete vyčistiť vnútro svetlometov?

Naplňte vedro teplou vodou a pridajte čistenie saponát v ňom na vytvorenie mydlového roztoku. Dajte svetlomet súčiastky v ňom na odstránenie všetkých nečistôt, nečistôt a škvŕn z objektívu.

Okrem vyššie uvedeného, ako odstránite oxidáciu zo svetlometov? Použite handričku nabitú zubnou pastou - Pevne si otrite povrch svetlomety handričkou napustenou zubnou pastou v malých kruhoch. Podľa potreby pridajte vodu a zubnú pastu a počítajte s tým, že strávite až päť minút čistenie každé ovplyvnené svetlo. Opláchnite - Potom opláchnite vodou a nechajte uschnúť na vzduchu.

Len tak, aké veci do domácnosti môžem použiť na čistenie svetlometov?

Čistenie svetlometov sódou bikarbónou a octom:

  • Prášok na pečenie.
  • Ocot.
  • Tekutina na umývanie riadu alebo mydlo.
  • Voda.
  • Malé vedro.

Ako vyčistím šošovky svetlometov?

Niektorí ľudia propagujú použitie octu a sódy bikarbóny, či už samostatne alebo v kombinácii čisté svetlomety . Pomocou handričky z mikrovlákna alebo dokonca zubnej kefky votrite ocot, sódu bikarbónu alebo kombináciu oboch do šošovka svetlometu . Potom opláchnite a podľa potreby opakujte.

Odporúča: