Obsah:

Funguje Stabil s plynným etanolom?
Funguje Stabil s plynným etanolom?

Video: Funguje Stabil s plynným etanolom?

Video: Funguje Stabil s plynným etanolom?
Video: Срочно обратите внимание на это. Эти заметные признаки и симптомы говорят, что вас сглазили 2024, Smieť
Anonim

Mýtus č. 2: „ STA-BIL výrobky nie pracovať s etanolom - zmiešané benzín .” STA-BIL produkty ošetrujú VŠETKY typy palivo -a to zahŕňa všetky etanolu zmes, od E-10 do E-85, ako aj čistá benzín a naftu. Zmiešané benzín môže zvýšiť tento problém, pretože etanolu je alkohol, ktorý absorbuje vlhkosť z atmosféry.

Tiež viete, môžete používať Stabil v non -etanolovom plyne?

Ak používam the nie - etanolu ošetrený plyn aj keď by mal Ja stále použite Stabil ? Ja Myslím si, že odpoveď je nie, pokiaľ to tak nie je mohol byť poslednou nádržou plyn som dal v lodi pred uskladnením na zimu, a ak je to tak, potom áno, dať Stabil v.

Rovnako tak, kedy mám použiť stabilizátor plynu? Do niekoľkých mesiacov, neošetrené plyn stráca svoju silu a môže poškriabať vnútorné časti palivového systému. Uložené palivo môže do 6 mesiacov úplne nalakovať karburátor a je potrebné ho vyčistiť, aby sa motor znova rozbehol. Keď je váš motor dlhodobo skladovaný, je to dôležité používať palivo stabilizátor.

Aká je v tejto súvislosti najlepšia úprava paliva etanolom?

Ďalej uvádzame 3 z najpopulárnejších spôsobov úpravy paliva etanolom

  • Kondicionér paliva na ochranu etanolu Lucas Oil Safeguard. Lucas Ethanol Fuel Conditioner je jedným z „obľúbených fanúšikov“pri úprave etanolového paliva.
  • Úprava paliva enzýmom Star Tron - vzorec koncentrovaného plynu.
  • STA-BIL 22264-CS Ošetrenie etanolom s vylepšením výkonu.

Mali by ste použiť stabilizátor paliva v plyne bez etanolu?

Etanol nie je problémom pre osobné a nákladné autá, ktoré sa používajú denne, najmä ak používaš an etanolová prísada , ošetrenie alebo a stabilizátor paliva pri každom naplnení odstrániť vodu a udržať plyn čerstvý.

Odporúča: