Ako dlho vydržia LED vianočné svetlá na batérie?
Ako dlho vydržia LED vianočné svetlá na batérie?

Video: Ako dlho vydržia LED vianočné svetlá na batérie?

Video: Ako dlho vydržia LED vianočné svetlá na batérie?
Video: LED Vianočné osvetlenie 2024, Smieť
Anonim

Svetlá Microdrop LED skonštruované na tenkom nepotiahnutom drôte by mali vydržať viac ako 100 hodín s novou sadou 3 batérií AA alebo 2 okrúhlych batérií v štýle C a štandardné sady batériových svetiel LED s hrubšou izoláciou a šošovkami LED by mali vydržať asi 18-24 hodín na súpravu 3 batérií AA.

Len tak, ako dlho vydrží LED vianočné osvetlenie?

Diódy LED svetiel ponúkajú pôsobivo dlhú životnosť. Preto výrobcovia LED diód bežne tvrdia, že majú životnosť až 75 000 hodín pre ich žiarovky. (Aj keď niekedy uvidíte smiešne nadnesené tvrdenia o 200 000 hodín alebo viac.)

vybijú sa LED svetlá? LED svetlá sú obľúbeným spôsobom šetrenia peňazí v domácnosti. Trvajú mnoho hodín a sú šetrne používané svetelná plechovka trvať až 25 rokov. Väčšina LED svetlá sú usporiadané tak, aby boli môže utiecť z 12v batéria -v skutočnosti 12v svetlá môžu spôsobiť skrat pri priamom zapojení do zásuvky, ktorá má zvyčajne 110 V prúd.

Následne je otázkou, ako dlho vydržia svetlá napájané batériami?

8-12 hodín

Vyhoreli LED vianočné svetlá?

LED vianočné osvetlenie používať svetlo -vyžarujúce diódy namiesto výroby vlákna svetlo . Táto nová technológia robí LED svetlá efektívnejšie, odolnejšie a trvácnejšie ako žiarivkové žiarovky svetlá . Oni nie vyhorieť , ako ostatné žiarovky; a tiež nie sú horúce na dotyk, takže sú tiež oveľa bezpečnejšie.

Odporúča: