Čo znamenajú garantované náklady na výmenu?
Čo znamenajú garantované náklady na výmenu?

Video: Čo znamenajú garantované náklady na výmenu?

Video: Čo znamenajú garantované náklady na výmenu?
Video: Одним словом, Фрида полнейшая ► 17 Прохождение Dark Souls 3 2024, Smieť
Anonim

Garantované náklady na výmenu je typ poistenia domácnosti, ktoré ponúka najvyššiu úroveň krytia. Tieto zásady budú platiť čokoľvek náklady dať svoj domov opäť dokopy tak, ako pred krytou katastrofou - bez ohľadu na limity uvedené vo vašich pravidlách.

Aký je okrem toho rozdiel medzi nákladmi na výmenu a zaručenými nákladmi na výmenu?

The garantované náklady na výmenu opcia platí za náklady prestavať svoj domov presne tak, ako bol v nebezpečenstve, aj keď náklady presahuje odhadovanú hodnotu domu. Namiesto garantované náklady pokrytie, rozšírené výmena možnosť pokrýva ďalších 20% až 25% výmena hodnotu domu.

Následne je otázkou, čo znamenajú náklady na výmenu? Termín cena náhrady alebo výmena hodnota sa vzťahuje na sumu, ktorú by účtovná jednotka musela zaplatiť nahradiť aktíva v súčasnosti podľa jeho aktuálnej hodnoty. V poisťovníctve " cena náhrady " alebo " cena náhrady hodnota “je jednou z niekoľkých metód určovania hodnoty poistenej veci.

Čo je to poistenie náhradných nákladov?

Pokrytie nákladov na výmenu - nehnuteľnosť poistenie termín, ktorý odkazuje na jednu z dvoch primárnych metód oceňovania na stanovenie hodnoty poistený majetku na účely stanovenia sumy, ktorú poisťovateľ zaplatí v prípade straty.

Čo je lepšia skutočná peňažná hodnota alebo reprodukčné náklady?

Rozdiel je v tom cena náhrady poistenie prepláca v plnej výške cena náhrady vašich vecí v prípade poškodenia alebo krádeže, pričom skutočná peňažná hodnota poistenie platí iba za znehodnotené hodnotu . S cena náhrady poistenie, budete mať na to dosť peňazí nahradiť tvoje veci.

Odporúča: