Ako môžem zosilniť svoje dverové reproduktory?
Ako môžem zosilniť svoje dverové reproduktory?

Video: Ako môžem zosilniť svoje dverové reproduktory?

Video: Ako môžem zosilniť svoje dverové reproduktory?
Video: Ako funguje dvojpásmová a trojpásmová repro sústava 2024, Smieť
Anonim

VIDEO

Podobne by som si mal dať na reproduktory na dverách zosilňovač?

Áno ty treba pridať zosilňovač vo vašom auto pre dverové reproduktory . The zosilňovač zvýši kvalitu zvuku a zažijete silné basy s úhľadnou hudbou. Reproduktory na dverách môže poskytovať hudbu vo vysokej kvalite, ak pripojíte amp v auto . To isté sa však nedá povedať o použití zosilňovač.

Okrem toho, koľko reproduktorov môžem pripojiť k zosilňovaču? The Zosilňovač sa môže pripojiť do štyroch reproduktory , dvakrát tak veľa ako predtým. Výstupný výkon sa zdvojnásobil; nové Amp dodáva 125 wattov na kanál s pôsobivým pomerom signálu k šumu 116 dB a meraním nízkeho harmonického skreslenia 0,1 percenta.

Môžeme sa tiež opýtať, aký zosilňovač potrebujem pre svoje reproduktory?

Vo všeobecnosti vy by mal vybrať si zosilňovač ktorý môže dodať výkon rovnajúci sa dvojnásobku reproduktory program/trvalý menovitý výkon. To znamená, že a reproduktor s „nominálnou impedanciou“8 ohmov a výkonom programu 350 wattov bude vyžadovať zosilňovač ktorý môže produkovať 700 wattov pri záťaži 8 ohmov.

Čo zasiahne tvrdšie 2 ohmy alebo 4 ohmy?

Subwoofer s nižším elektrickým odporom vydáva hlasnejší zvuk ako ten s vysokým elektrickým odporom, to znamená 2 ohm subwoofery sú hlasnejšie ako 4 ohmy tie. Hoci hlasnejšie, 2 ohmy Subwoofery tiež pravdepodobne produkujú horšiu kvalitu zvuku kvôli svojej spotrebe energie.

Odporúča: