Majú všetky Model S sedadlá smerujúce dozadu?
Majú všetky Model S sedadlá smerujúce dozadu?

Video: Majú všetky Model S sedadlá smerujúce dozadu?

Video: Majú všetky Model S sedadlá smerujúce dozadu?
Video: Я работаю в Частном музее для Богатых и Знаменитых. Страшные истории. Ужасы. 2024, Smieť
Anonim

Váš Sedadlo model S pásy v prednom a druhom rade sedadlá sú určené pre dospelých a väčšie deti. *Ak tvoj Model S . je vybavený zadné čelo dieťa sedadlá , títo sedadlá sú bezpečnosť dieťaťa sedadlá a sú určené len pre deti v určitom rozsahu výšky a hmotnosti (pozri stranu 12).

Podobne majú všetky Tesla Model S 7 miest na sedenie?

Odvtedy nie je úplne jasné, čo tým CEO myslí Tesla slúži na ponúkanie proti smeru jazdy sedadlá pre deti v Model S . - technicky to robí a 7 - sedačka . Avšak, Tesla nedalo sa to nazvať a 7 - sedačka od smeru dozadu sedadlá boli pre deti, takže to nazvali „5+2“a funkciu nakoniec ukončili.

Následne je otázkou, ako Tesla Tesla S posadí 7 pasažierov? Skáčeme sedadlá , vhodné pre typy, ktoré by inak byť v posilňovači smerujúcom dopredu sedadlo alebo deti vyššie ako 37 palcov, znížte počet miest na sedenie auta na sedem. Keď je zložený, stále ponecháva dostatok priestoru pre náklad.

Okrem toho majú Tesly sedadlá smerujúce dozadu?

Musk však potvrdil, že v skutočnosti hovorí o prinavrátení Tesla predchádzajúci „5+2“ sedadlo konfigurácia s dvoma zadné - protiľahlé sedadlá , aj keď väčší: Nie, pôvodných 5 dopredu protiľahlé sedadlá plus 2 zadné - tvárou v tvár menšie sedadlá . Nové zadné sedadlá budú ubytovať väčších cestujúcich ako predtým.

Má Tesla Model S tretí rad?

Tesla Model S tretia - riadok sedadlo. Pozrite si tretí - riadok sedenie dostať nastaviť.

Odporúča: