Čo je Porter Cable Connection?
Čo je Porter Cable Connection?

Video: Čo je Porter Cable Connection?

Video: Čo je Porter Cable Connection?
Video: COSTCO Porter Cable Wet / Dry Vacuum - PCX18406-5B Обзор и РАСПАКОВКА 2024, Smieť
Anonim

The PORTER - KÁBEL MAX* Prepojený systém maximalizuje platformu lítium-iónových batérií, ktorá poskytuje výkon, ergonomický dizajn a funkcie potrebné na dokončenie širokého spektra aplikácií na stavenisku. Lítium -iónové batérie vydržia nabité až 18 mesiacov, takže sú nástroje pripravené na použitie, kedykoľvek budete.

Tiež vedieť, je Porter Cable dobrý vzduchový kompresor?

The Porter kábel C2002 má a dobre úložná kapacita. Pri limite maximálneho tlaku v nádrži 150 psi sa nádrž ukladá vzduchu ktoré je možné použiť aj na dlhší beh. Pre ľudí, ktorí musia veľa cestovať a potrebujú a dobre tank s nimi, Vrátnik - Kábel elektrické vzduchový kompresor im bude najviac vyhovovať.

Podobne ako nahustíte pneumatiku vzduchovým kompresorom? Zaistite hadicu k drieku ventilu a zapnite stroj. V závislosti od toho, ako plochý je pneumatika je, vyplnenie pneumatika hore s vzduchu môže chvíľu trvať. Veľa vzduchové kompresory majú meradlá, ktoré vás vedú, takže pridáte správne množstvo vzduchu . Niektoré hustilky sa dokonca automaticky vypnú, keď si to želajú vzduchu je dosiahnutý tlak.

Podobne sa pýta, koľko stojí vzduchový kompresor Porter Cable?

PORTER-CABLE C2002 Bezolejový kompresor na palacinky UMC

Cenník: $139.00
Cena: 99,00 dolárov a doprava ZADARMO
Ušetríte: $40.00 (29%)

Aké psi potrebujem na klincovačku?

Správny tlak vzduchu pre tlakomer Bostitch 18 Brad Nailer . Bostitch vyrába niekoľko modelov 18-gauge bradové klincovačky aby vyhovoval vášmu jedincovi potreby . Odporúčaný tlak vzduchu sa u týchto modelov pohybuje od 60 do 120 libier na štvorcový palec ( psi ).