Môžete kombinovať žiarovky LED a žiarovky?
Môžete kombinovať žiarovky LED a žiarovky?

Video: Môžete kombinovať žiarovky LED a žiarovky?

Video: Môžete kombinovať žiarovky LED a žiarovky?
Video: 3D FIREWORKS, LED Dekoratívna žiarovka – Sphere, E27, 5W, 100lm, www.ziarovky.eu 2024, Apríl
Anonim

Chyba #1: Mixovanie LED žiaroviek s žiarovky je v poriadku.

Nie to nie je. LED na mixovanie s žiarovka osvetlenie spôsobuje zlý výkon. Ak používate obe na rovnakom okruhu, váš žiarovka svetlo bude čerpať viac energie, čo spôsobuje LED mihnúť sa. Lepšia rada by byť, ak ty zmeniť jeden , zmeňte ich všetky.

Otázkou tiež je, môžete kombinovať vianočné osvetlenie LED a žiarovky?

V tomto prípade je odpoveď „Áno, môžete miešať štýly žiaroviek “. Paralelne zapojené reťazce C7 a C9, môžete miešať žiarovky a LED žiarovky podľa vašich predstáv… nad rámec elektrických špecifikácií, chuti a Vianočné svetlo dekórum sú vaše najväčšie úvahy, keď miešanie farby a štýly žiaroviek.

Následne je otázkou, môžete kombinovať rôzne žiarovky s príkonom? Môžete miešať a porovnať ako ty chcieť tak dlho ty neprekračujte menovité príkon zásuvky. Povedzme, že celé zariadenie je dimenzované na 4 x 60 W, môžeš Nepoužívajte 2x40 a 2x80W. Teraz vo všeobecnosti CFL nepresahujú 42 W, takže ty nemali by ste si s tým robiť starosti

Viete tiež, môžete kombinovať typy žiaroviek?

Áno, a existujú výhody v miešanie ich. LED diódy sa rozsvietia okamžite, zatiaľ čo CFL môcť trvá dlhšie, takže zmes pôsobí rýchlejšie ako iba CFL. Aj keď CFL nedosiahnu plný jas okamžite, ich pomalá rýchlosť je oveľa menej nápadná LED alebo dvaja v zmiešať.

Aké LED svetlo je najbližšie k žiarovke?

Ekvivalentné príkony a svetelný výkon žiaroviek, CFL a LED žiaroviek

Svetelný výkon LED diódy Žiarovky
Lúmenov Watty Watty
450 4-5 40
750-900 6-8 60
1100-1300 9-13 75-100

Odporúča: