Obsah:

Vydáva Washington DC vodičské preukazy?
Vydáva Washington DC vodičské preukazy?

Video: Vydáva Washington DC vodičské preukazy?

Video: Vydáva Washington DC vodičské preukazy?
Video: Washington, D.C. in 2 days | vlog 2024, Smieť
Anonim

The DC DMV problémy federálne vyhovujúce vodičský preukaz a identifikačnú kartu, ktorá sa nazýva „REAL ID“. Preto musíte zistiť, aké dokumenty ZBIERAŤ a PRINÁŠAŤ so sebou, aby ste si mohli zaistiť svoje nové SKUTOČNÉ ID vodičský preukaz alebo REAL ID identifikačnú kartu.

Má potom Washington DC vlastný vodičský preukaz?

Do niektorých častí krajiny, Washington , D. C ., môže byť tiež svoje vlastné národ. Nové licenciu vydané v hlavnom meste národa, má rovnaký formát ako ostatné štáty - v hornej časti znie „District of Columbia“, nad obrázkom charakteristických vetiev čerešňového kvetu v tejto oblasti.

Rovnako má DC vylepšený vodičský preukaz? EDL sú k dispozícii občanom USA, ktorí majú bydlisko v štátoch Michigan, Minnesota, New York, Vermont a Washington.

Je v tejto súvislosti licencia DC v súlade so skutočným ID?

WASHINGTON - Na vlajke okresu Columbia sú tri hviezdy, ale D. C .'s Vyhovuje REAL ID vodičský licenciu stačí jedna hviezdička na označenie, že ide o REÁLNY obchod. Inovované SKUTOČNÉ ID s sa bude vyžadovať od 1. októbra 2020 pre federálne identifikácia účely.

Čo potrebujete na získanie vodičského preukazu DC?

Budete potrebovať:

  1. Doklad o totožnosti a veku. Musíte mať najmenej 16 rokov.
  2. Dva dokumenty, ktoré preukazujú, že máte bydlisko v okrese. Zoznam dokumentov, ktoré preukazujú pobyt v DC, je dostupný na nasledujúcom odkaze:
  3. Doklad o vašom čísle sociálneho poistenia.
  4. Doklad o súhlase rodičov, ak máte 16 alebo 17 rokov.

Odporúča: