Vzťahuje sa záruka Costco na televíziu na rozbitú obrazovku?
Vzťahuje sa záruka Costco na televíziu na rozbitú obrazovku?

Video: Vzťahuje sa záruka Costco na televíziu na rozbitú obrazovku?

Video: Vzťahuje sa záruka Costco na televíziu na rozbitú obrazovku?
Video: США.Покупки в COSTCO (Костко).Вот так заехали за рёбрами. Потратили 360$+440$. Распаковка покупок. 2024, Smieť
Anonim

Bohužiaľ Costco neprijme a pokazený televízor a SquareTrade nebude zakryť náhodné poškodenie buď.

Jednoducho, môžete rozbitý televízor vrátiť spoločnosti Costco?

Základné pravidlo, pokiaľ ide o Costco's politika vrátenia peňazí je taká môžeš v podstate vrátiť čokoľvek, kedykoľvek, žiadne otázky - až na niektoré obmedzené výnimky. To sa vzťahuje aj na tovar, ako sú počítače, matrace, televízory a vaše členstvo.

Následne je otázkou, čo zahŕňa Costco predĺžená záruka? A. Rozšírené pokrytie áno nenahrádzať výrobcom záruka alebo akékoľvek pokrytie od Costco Služby concierge, ale môžu poskytovať určité ďalšie výhody. Rozšírené pokrytie zahŕňa poruchy spôsobené: 1. vadami materiálu alebo spracovania; 2. bežné opotrebovanie; 3.

Ako týmto spôsobom funguje záruka Costco TV?

Costco rozširuje výrobca záruka na televízoroch, obrazovkách bez tunera, projektoroch, počítačoch* a veľkých zariadeniach do 2 rokov od dátumu nákupu. Pozrite sa na výrobcu záruka pre konkrétne podmienky pokrytia. BEZPLATNÝ 1-866-861-0450. K dispozícii od 5:00 do 22:00 (PST), 7 dní v týždni, okrem sviatkov.

Oplatí sa predĺžená záruka Costco?

Všeobecne, predĺžená záruky nebudú opodstatnené, pretože poisťovne na nich zarábajú, takže zatiaľ čo malý počet ľudí bude môcť uplatniť nárok, veľká väčšina nie. Jedinou výnimkou sú tie, ktoré sú ponúkané prostredníctvom Costco . Pretože predĺžená záruky sú také lacné, že je to zbytočné.

Odporúča: