Obsah:

Ako znie fúkaný reproduktor?
Ako znie fúkaný reproduktor?

Video: Ako znie fúkaný reproduktor?

Video: Ako znie fúkaný reproduktor?
Video: Princip reproduktorů, pasivní a aktivní reproboxy 2024, Smieť
Anonim

Ako znie prefúknutý reproduktor a ako robiť Viem, či nejaký mám? Oh, budeš vedieť. Najčastejšia auraindikácia a fúkaný reproduktor je nepríjemné bzučanie alebo škrabanie zvuk , sám o sebe alebo zhruba na výšku tónu reproduktor sa pokúša reprodukovať. Alebo tam nemôže byť zvuk vôbec.

Vydá potom reprodukovaný reproduktor nejaký zvuk?

Fakty o Vyfúknuté reproduktory . Ak reproduktor je fúkané alebo čiastočne fúkané , to vytvorí astatické alebo fuzzy zvuk . Ak máte a reproduktor to je úplne fúkané , to bude nemať zvukový signál ale skreslenie. Ak reproduktor je čiastočne fúkané , to bude skresľovať iba na hlasných úrovniach.

Ďalej ako zistím, či je môj štúdiový monitor vypálený? môžete to počuť keby oni sú fúkané . v niektorých prípadoch keby zatlačíte na kužeľ basového reproduktora, môžete počuť a cítiť škrípanie/ťahanie, to sa niekedy stáva kedy kužeľ sa oddelil od hlasovej cievky. ale väčšinou môžete počuť kedy hovorca je fúkané pretože to bude znieť akosh.

Keď to vezmeme do úvahy, ako zistíte, či je reproduktor poškodený?

Ako zistíte, či sú reproduktory v aute vybité

  1. Skreslený zvuk, syčanie a neostrosť.
  2. Výpovedné pukanie alebo rachotenie namiesto hudby.
  3. Nedostatok basov, výšok alebo stredných tónov.
  4. Nedostatok vibrácií z reproduktorov.
  5. Kontrola impedancie reproduktorov.

Ako zistím, či je reproduktor poškodený?

Komu povedz ak the reproduktor je nefunkčný alebo bez toho, aby ste to rozobrali, je skutočne jednoduché. Jediné, čo musíte urobiť, je vziať 9 -voltovú batériu a dotknúť sa jej káblov. Ak Vytvára to škrabanie, je to dobré. Ak nevydáva vôbec žiadny zvuk fúkané.

Odporúča: