Čo stojí komplexné poistenie?
Čo stojí komplexné poistenie?

Video: Čo stojí komplexné poistenie?

Video: Čo stojí komplexné poistenie?
Video: PZP: Povinné Zmluvné Poistenie Auta - TIPY & FAKTY 2024, Smieť
Anonim

Obsiahly Odpočítateľné položky a limity pokrytia. Ak si to náklady 1 500 dolárov na opravu vášho auta, vy by zaplatíte spoluúčasť vo výške 500 dolárov a svoju poistenie by zaplatiť zvyšných 1 000 USD. Obsiahly pokrytie má limit alebo maximálnu čiastku, ktorú vaše poistné zaplatí za krytý nárok.

Okrem toho, oplatí sa mať komplexné poistenie?

Ak vlastník má komplexné poistenie pri odpočítateľnej položke 500 dolárov bude najviac krytie platiť 500 dolárov. Inými slovami, účel obsiahly auto poistenie je chrániť hodnotu auta pred nehavarijným poškodením. Ak je hodnota už nízka, nemusí byť stojí za to chrániacich.

Rovnako tak, čo je komplexné poistenie auta? Komplexné poistenie auta vám poskytuje kryt na opravu alebo výmenu vozidlo ak je poškodený pri nehode alebo keď nie je vedený. Poskytuje vám tiež krytie za škody, ktoré spôsobíte na majetku a vozidlách iných ľudí.

Vzhľadom na to, koľko je komplexné pokrytie?

V priemere, obsiahly stojí 22 dolárov mesačne. Najbežnejšia spoluúčasť je 500 USD.

Kedy by ste mali získať komplexné poistenie auta?

Ako všeobecné pravidlo sa to považuje Mal by si zvážte pád kolízie a obsiahly keď náklady na dodatočné poistné presiahnu 10 percent účtovnej hodnoty auto . Príklad: Ak je účtovná hodnota vašej auto je 2 000 dolárov, 10 percent z toho by bolo 200 dolárov.

Odporúča: