Obsah:

Ako môžem používať Infiniti InTouch?
Ako môžem používať Infiniti InTouch?

Video: Ako môžem používať Infiniti InTouch?

Video: Ako môžem používať Infiniti InTouch?
Video: Подробное руководство по Infiniti InTouch 2017: техническая помощь 2024, Smieť
Anonim

Ak chcete používať INFINITI InTouch a čo najlepšie využiť najnovšiu konektivitu v aute, budete si musieť otvoriť účet na portáli INFINITI InTouch

  1. VYTVORIŤ ÚČET.
  2. PRIDAJTE SI VOZIDLO K SVOJMU INFINITI INTOUCH ÚČET.
  3. VYTVORENIE BEZPEČNOSTNÉHO PINU A AKTIVÁCIA BALÍKA.
  4. STIAHNITE SI APLIKÁCIE A SPOJTE.

Následne si možno položiť otázku, ako si nastavím Infiniti InTouch?

Použit V kontakte Aplikácie v svoje vozidlo, stiahnite si súbor INFINITI InTouch Aplikácia pre váš smartfón, dostupná v AppStore alebo Google Play. Uistite sa, že sú povolené mobilné dáta. Podpísať- v pomocou vášho V kontakte denník účtu- v a heslo. Spárujte svoj smartphone s Bluetooth.

Rovnako tak koľko stoja služby Infiniti InTouch? Poplatok za skúšobné obdobie: Služby Infiniti Connection/InTouch sú $14.92 za mesiac alebo 179 dolárov ročne. Služby Infiniti Connection Plus/Infiniti InTouch Services, premiérové náklady $25.67 za mesiac alebo 308 dolárov ročne.

čo robí Infiniti InTouch?

INFINITI InTouch ™ Služby. The INFINITI InTouch Balík služieb digitálnych výstrah a vzdialených služieb je vaším priamym prepojením na osobnú bezpečnosť, pohodlie a dôveru. Prístup INFINITI InTouch cez INFINITI Portál vlastníka alebo stiahnutím INFINITI InTouch sprievodná aplikácia na vašom smartfóne a inteligentných hodinkách.

Majú autá Infiniti WiFi?

Predstavujeme. Infiniti WiFi 4G LTE Infiniti WiFi 2 vám umožňuje bezproblémovo a bezpečne vykonávať internetové aktivity na pevnom mieste alebo v pohybe vozidiel . Vaše vozidlo sa stane potulným WiFi hotspot, pripojenie až piatich WiFi -zariadeniam s povoleným pripojením na internet v okolí auto 3.

Odporúča: