Obsah:

Čo musím urobiť pred smogovou kontrolou?
Čo musím urobiť pred smogovou kontrolou?

Video: Čo musím urobiť pred smogovou kontrolou?

Video: Čo musím urobiť pred smogovou kontrolou?
Video: Моя работа наблюдать за лесом и здесь происходит что-то странное 2024, Smieť
Anonim

Tu sú najlepšie tipy od našich odborníkov, ako pripraviť vaše auto na smogovú kontrolu:

  1. Jasné, že " Skontrolovať Kontrolka motora"
  2. Dva týždne pred jazdou nechajte auto jazdiť po diaľnici smogový test .
  3. Vymeňte olej, ale iba ak je to tak potreby to.
  4. Urob ladenie o dva týždne predtým the smogový test .
  5. Urobiť skontrolujte, či sú pneumatiky správne nahustené.

Čo sa týka tohto, mali by ste pred smogom vymeniť olej?

Vymeňte olej - Ak je to blízko tvojmu ďalšiemu výmena oleja interval, pokračujte a robiť to predtým the smog skontrolovať. Vyhýbanie sa olej zmeny spôsobujú nielen predčasné opotrebovanie motora, ale môžu tiež spôsobiť poruchu vášho vozidla smog inšpekcia. Zmeniť motor olej.

Následne je otázkou, ako zistíte, či vaše auto prejde emisiami? Zabudnite na výfuk dynamometra (bežecký pás) emisie test. Nový test zahŕňa kontrolu tvoj plynový uzáver, pohľad na kontrolku kontrolného motora a zapojenie zariadenia tvoje auto diagnostický odkaz. Väčšinou, prejde ti auto pokiaľ kontrolka motora nesvieti kedy vtiahnete do testovacieho zariadenia.

Okrem toho, čo sa kontroluje počas smogovej kontroly?

Počas smogovej kontroly , autorizovaný technik pripevní k vášmu vozidlu meracie zariadenie. Merané emisie zahŕňajú oxid uhoľnatý (CO), oxid uhličitý (CO2), uhľovodíky (HC) a kyslík (O2). V niektorých z najznečistenejších mestských oblastí v krajine dochádza k emisiám test meria tiež hladiny oxidov dusíka (NOX).

Čo neprejde v smogovom teste?

Jasné, že Skontrolovať Kontrolka motora. Ak vaše auto zobrazuje „ Skontrolovať Kontrolka motora, to je automat smogová kontrola zlyhanie. Niekedy aj pred kyslíkovým senzorom zlyhá , stane sa „lenivým“, čím sa nesprávne reguluje zmes plynu a vzduchu, a to bude spôsobiť a smogová kontrola zlyhanie, hovorí Mazor.

Odporúča: