Obsah:

Sú reproduktory Bose vyrobené v USA?
Sú reproduktory Bose vyrobené v USA?

Video: Sú reproduktory Bose vyrobené v USA?

Video: Sú reproduktory Bose vyrobené v USA?
Video: История компании Bose 2024, Smieť
Anonim

„Sídlo nášho podnikového výskumu a vývoja sa nachádza vo Framinghame v štáte Massachusetts. Ako globálna spoločnosť Bose má predajné a výrobné zariadenia po celom svete. Už žiadne nie sú Bose spotrebné elektronické výrobky alebo výrobky pre slúchadlá, ktoré sú vyrobené výlučne v inthe USA .”

Otázkou tiež je, je Bose indická spoločnosť?

?? ???), (2. november 1929 - 12. júl 2013) bol americký akademický a podnikateľ. Elektrotechnik a zvukový inžinier pôsobil ako profesor na Massachusettskom technologickom inštitúte (MIT) viac ako 45 rokov. Bol aj zakladateľom a predsedom o Bose Corporation.

Navyše, prečo sú reproduktory Bose drahé? Pre mnohých sú príliš vysoké na to, aby si ich mohli dovoliť, ale cena im je daná použitím najnovšej technológie. Je to tiež spôsobené tým, že majú vynikajúcu kvalitu zvuku reproduktory byť hlasnejší ako ostatní. Napriek vysokej cene Bose stillhas many dedicated to their brand. Toto je duetotheir.

Tu kto vyrobil reproduktory Bose?

Dr. Amar G. Bose , zakladateľ spoločnosti Bose Corporation. Zakladateľ Amar Bose nezačala predávať reproduktorové systémy a slúchadlá. Svoju kariéru začal ako akademický inžinier na MIT koncom 50-tych rokov 20. storočia, kedy licencoval technológiu konverzie energie a zosilnenia pre americké vojenské a vládne agentúry, ako je NASA.

Ktoré reproduktory Bose sú najlepšie?

10 najlepších reproduktorov Bose za rok 2019

  • #1 Celkovo najlepšie: Reproduktor Bose SoundLink Mini II.
  • Najkompaktnejší #2: Mikro Bluetooth reproduktor Bose SoundLink.
  • #3 Najlepšie pre vonku: reproduktor Bose SoundLink ColorBluetooth.
  • #4 Najlepšia kvalita zvuku: Revolve reproduktor Bose SoundLink.
  • #5 Najlepšie pre PC: Reproduktor Bose Companion 2.
  • #6 Najlepší domáci reproduktor: Bose Home Speaker 500.

Odporúča: