Prečo by môj teplomer mal ísť hore a dole?
Prečo by môj teplomer mal ísť hore a dole?

Video: Prečo by môj teplomer mal ísť hore a dole?

Video: Prečo by môj teplomer mal ísť hore a dole?
Video: Camp Chat Q&A #2: Top of the Mountain - Oral Hygiene - Tile Floor - and more 2024, Smieť
Anonim

Najpravdepodobnejšou príčinou a teplota výkyvy je buď flauty teplota vysielacia jednotka, vzduch v chladiacom systéme alebo defektný chladiaci ventilátor. Ak motor teplota je stabilný pri jazde diaľničnou rýchlosťou a teplota stúpa pri voľnobehu alebo v premávke, ventilátor je príčina.

Tu uvádzame, čo to znamená, keď sa váš ukazovateľ teploty pohybuje hore a dole?

Ak chladiaca kvapalina teplomer neustále kolíše, potom je najčastejšou príčinou zlý termostat. Ak sa termostat prilepí alebo sa neotvára a zatvára doprava, dôjde k tomu. Môže to byť aj upchatie chladiča alebo problém s vodným čerpadlom.

Navyše, prečo moja teplota oleja stúpa a klesá? Ak the meradlo sa pohybuje hladko hore a dole vodný kameň, potom je menšia šanca, že to bude elektrické a väčšia šanca, že to bude problém s chladením. Uisti sa the vodné čerpadlo je ísť cez the správne cykluje a skontrolujte the termostat.

Tiež vedieť, prečo sa môj teplomer zbláznil?

Ak riadite auto a teplomer je uviaznutý na vysokých, nízkych, príp zblázniť sa , problém je s najväčšou pravdepodobnosťou vo vašom termostate. Úlohou termostatu je regulovať pohyb chladiacej kvapaliny vo vašom vozidle a udržiavať to najlepšie teplota na prevádzku motora.

Prečo je moje auto horúce, ale neprehrieva sa?

Ak zistíte, že máte a auto beží horúce, ale neprehrieva sa môže to byť niekoľko dôvodov: Upchatý alebo poškodený radiátor. Nízka hladina chladiacej kvapaliny. Poškodené vodné čerpadlo alebo termostat.

Odporúča: