Môžem v Austrálii jazdiť s indonézskou licenciou?
Môžem v Austrálii jazdiť s indonézskou licenciou?

Video: Môžem v Austrálii jazdiť s indonézskou licenciou?

Video: Môžem v Austrálii jazdiť s indonézskou licenciou?
Video: Cenzura v Austrálii 2024, Smieť
Anonim

Máte to dovolené jazdiť v Austrálii s Indonézsky vodičský licenciu . Máte dve možnosti: vy mohol použite internacionálu Vodičský preukaz (IDL/IDP) alebo si dajte originál licenciu preložené do angličtiny. V každom z týchto prípadov musíte mať pri sebe aj svoj originál Indonézsky vodičský licenciu s tebou.

Môžem v Austrálii šoférovať svoj zámorský vodičský preukaz?

Vo väčšine austrálsky štáty a územia ( the výnimkou je the Northern Territory), môžete sa dostať do riadiť na zámorská licencia pokiaľ je to aktuálne. vy môcť iba riadiť vozidlá, ktoré vaša zámorská licencia vás oprávňuje na riadiť a musíš riadiť podľa akýchkoľvek podmienok na tvoja zámorská zodpovednosť.

Následne je otázkou, či môžete jazdiť v Austrálii s filipínskym preukazom? Dočasné, turistické a vízové pobyty, môžeš využi svoje zámorie licencia ale musí to byť platné licencia do riadiť tu. Je dôležité si to všimnúť môžeš používajte iba svoje Filipínska licencia ak je platný.

Tu môže Hongkongský vodičský preukaz riadiť v Austrálii?

Cudzí štátni príslušníci šoférovanie v HongKong Vo všeobecnosti to majú cudzí štátni príslušníci povolené riadiť v Hong Kong za predpokladu, že majú platné vodičský preukaz . Tí s platnými zahraničnými licencií z nižšie uvedených krajín môcť dostať a Hong Kong plný vodičský preukaz bez vykonania testu.

Môžete šoférovať v Austrálii s americkým vodičským preukazom?

Ako medzinárodný návštevník, ty sú schopní jazdiť v Austrálii s tvojim cudzím licencia tri mesiace, pokiaľ to tak bude licencia je v angličtine. Ak tvoj licencia nie je v angličtine, budeš je potrebné získať medzinárodné ovládače Povolenie (IDP) z vašej domovskej krajiny na použitie v Austrália.

Odporúča: